5 pozitii pe care femeile le urasc. Barbatii ar trebui sa renunte la ele

10 mai 2018,
Vizualizari: 5.919, 1 azi
sex - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - feet-224680_1920

Femeile vor si ele, la fel de mult ca barbatii, sa faca sex si nu prefera doar clasica pozitie a misionarului, combinata, din cand in cand, cu doggy style. Si, totusi, sunt unele pozitii pe care le urasc de-a dreptul. Au si motive.

 

 

Iata 5 pozitii pe care femeile le urasc. Barbatii ar trebui sa renunte la ele.

 

 

69

In filmele pentru adulti pare o pozitie extrem de incitanta. In realitate, insa, femeile nu se bucura de ea. Si nici barbatii, dar multi nu vor sa recunoasca. Sexul oral n-ar trebui exclus total, insa nu simultan, ci pe rand. Cand primesti sex oral ar trebui doar sa te bucuri de el, nu sa iti tii echilibrul, incercand sa te concentrezi si pe ceea ce simti, si pe ceea ce-i faci partenerului ca sa se simta si el bine.

 

 

In picioare

Pe cinstite, e chiar asa de placut? Poti sa sustii o erectie in timp ce iti tii partenera in brate fara sa o scapi si sa te mai si misti astfel incat ea sa se simta bine, dar si tu? La toate acestea se adauga si faptul ca pozitia nu permite atingerea unor unghiuri care sa ridice femeia pe culmile placerii.

 

 

In dus

Orice s-ar spune despre sexul in dus, un lucru nu ar trebui uitat: lubrifierea. Chiar daca e in apa, tot nu se lubrifiaza cum trebuie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole