5 metode noi ca sa-ti satisfaci partenera

28 noiembrie 2019,
Vizualizari: 20.669, 1 azi
sa-ti satisfaci partenera - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - female-1412357_1920

Ca regula generala, site-ul Menshealth.com ne sfatuieste sa experiementam si iar sa experimentam, sa incercam de toate, pana aflam cu exactitate care sunt cei mai puternici stimuli la care raspunde iubita.

In plus, iata 5 noi metode care in mod garantat o vor satisface.

1. Daca vezi ca-i place, nu te opri

Cand experimentezi si constati ca ea a ajuns intr-un punct de excitatie sensibil si vizibil, identifica exact care e miscarea sau gestul care ii place atat de mult si continua sa-l practici. Si ca sa ai repere clare, stabileste cu ea coduri scurte verbale, de genul: mai sus, mai jos. Sau o poti intreba: pe o scara de la 1 la 10, cat de mare e placerea? Aceste raspunsuri te vor ghida cu exactitate.

2. Fantezia, foarte importanta

Spre deosebire de barbati, femeile functioneaza diferit: au nevoie de fantezie ca sa ajunga la orgasm. Fantezia e o modalitate de a-si deconecta total creierul de la realitate si a intra in lumea speciala care le poate conduce catre orgasm. Ajut-o sa-si creeze starea de fantezie, soptindu-i la ureche lucruri care s-o excite.

3. Las-o sa preia controlul

O lume patriarhala afirma ca intotdeauna barbatii iau initiativa si preiau controlul cand vine vorba de sex. La inceput partial si in functie de cum se simte si daca-i place, las-o sa-l preia total, mai ales daca aceasta este si dorinta ei. Incurajeaza-o sa stea deasupra, sa controleze intensitatea si frecventa miscarilor care o vor satisface ulterior.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole