5 lucruri pe care sa nu le mai faci in pat

17 mai 2020,
Vizualizari: 3.945, 1 azi
sa nu le mai faci in pat

Uneori, singurii care iti pot da sfaturi cand vine vorba despre viata sexuala sunt prietenii tai. Ei iti cunosc caracterul, iti stiu emotiile, punctele slabe si pot descoperi micutele lucruri pe care sa le faci pentru a-ti decatusa potentialul amoros.

Din nefericire, ei nu pot merge cu tine in dormitor si sa-ti arate ce ai de facut pentru ca placerea sa fie mai mare.

 

Iata insa 5 lucruri pe care sa nu le mai faci in pat.

 

 

  1. Sa joci teatru

Nu mai mima orgasmul si nu te mai preface ca-ti plac lucrurile care, de fapt, iti displac. Daca esti in pat cu un barbat care asteapta sa te prefaci pentru ca egoului sa nu aiba de suferit, ar trebui sa renunti la aceasta relatie; daca te prefaci pentru ca sexul este teribil, nu mai face genul acela de sex; daca te prefaci intrucat asa crezi tu ca ar trebui sa te comporti, ei bine iti faci singura un deserviciu.

Nu vei afla niciodata ce-ti place cu adevarat daca esti prea ocupata sa pretinzi ca iti place ce crezi tu ca le place altora.

 

 

  1. Sa te enervezi cand primesti sugestii

Nu te grabi sa tragi concluzii daca sugereaza ceva nou. Nu este nevoie sa intri in defensiva, sunt doar niste idei. Daca nu vine cu propunerea ca sora ta sa va insoteasca in pat sau alte sugestii asemanatoare nu trebuie sa-ti dai ochii peste cap cand vorbeste.

 

 

  1. Sa nu spui de ce ai nevoie

Daca nu faci amor cu un tip care are abilitati de citire a gandurilor, trebuie sa-i spui barbatului ce iti place si ce iti doresti. Sa te astepti ca el sa stie exact si cum sa te multumeasca, mai ales daca faceti pentru prima oara amor, nu faci decat sa te programezi pentru dezamagire. Insa nici nu trece in cealalta extrema sa dai ordine asemeni unui sergent pe campul de instructie (decat daca acesta este rolul).

Exista o diferenta mare intre a spune ce iti place si a fi cruda si critica cu iubitul tau.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole