5 lucruri pe care nu le stiai despre masturbare

19 octombrie 2019,
Vizualizari: 38.932, 1 azi
Atat barbatii, cat si femeile se masturbeaza. Iar femeile se masturbeaza la fel de mult ca barbatii.

Atat barbatii, cat si femeile se masturbeaza. Iar femeile se masturbeaza la fel de mult ca barbatii. Masturbarea te ajuta sa te cunosti mai bine si sa ai o viata sexuala mult mai satisfacatoare.

Iata 5 lucruri pe care nu le stiai despre masturbare.

1. Persoanle care fac sex regulat se masturbeaza mai des decat cei care sunt “abstinenti”

Persoanele care se masturbeaza sunt mult mai deschise din punct de vedere sexual, se cunosc mai bine si fac sex mai des. Daca stii ce sa faci cand esti singur, sunt sanse foarte mari sa stii ce sa faci si in doi.

2. Multe femei se masturbeaza, dar nu recunosc

N-ar trebui sa socheze pe nimeni aceasta veste, insa procentele sunt cu adevarat socante. La diverse chestionare, procentul femeilor sub 18 ani care au recunoscut ca se masturbeaza ajunge la 59% (80% la barbati), in timp ce procentul femeilor peste 18 ani care se masturbeaza ajunge la 50, 70 si chiar 92% (in functie de compania care realizeaza sondajul).

3. Si persoanele in varsta se masturbeaza

Pofta de sex poate urma o curba ascendenta dupa o anumita varsta. Potrivit unui sondaj realizat de Institutul Kinsey in 2010, peste 30% dintre femeile participante, cu varste cuprinse intre 60 si 69 de ani, au recunoscut ca se masturbeaza. Procentul femeilor de peste 70 de ani care se masturbeaza era de 50% (in cazul femeilor singure) si de 12,2% la femeile casatorite.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole