4 practici antice pentru o viata sexuala mai buna

08 aprilie 2019,
Vizualizari: 5.460, 1 azi
viata sexuala mai buna

Oricine isi doreste o viata sexuala mai buna. Insa oamenii traiesc intr-o societate a extremelor simultane: adica acum glorifica sexul si peste numai o secunda il acopera de rusine. Nu este de mirare, asadar, ca din ce in ce mai multi oameni sunt interesati sa afle mai multe despre practicile antice care nu doar ca venereaza sexualitatea, ci si o revitalizeaza. Iata, prin urmare, 4 practici antice pentru o viata sexuala mai buna.

  1. Sexul ca energie

Este nevoie ca sexul sa fie definit in acest context. Multe dintre culturile antice nu priveau sexul ca pe ceva simplu. Potrivit cartii „Istoria sexului de la Est la Vest”, in vest oamenii au tendinta de a privi sexul ca pe o stimulare genitala ce ar trebui sa aiba ca rezultat orgasmul si, uneori, aparitia copiilor. In schimb, in alte culturi, sexul este perceput ca pe energie pe care o poti imagazina.

Perceptia sexului ca un generator de viata, o forta a vietii, poate avea un impact in oricare dintre aspectele din viata ta, daca este cultivata corespunzator. In antichitate, sexul nu era practicat pentru a ajunge la orgasm, ci pentru a aduce energia sexuala din nou in organism. Sexul era sinonim cu puterea.

  1. Sex antic vs sex modern

Specialistul in sanatate sexuala Saida Desilets a sugerat in cartea sa, Emergence of the Sensual Woman, oamenii moderni ar putea dori rezultate diferite din aceste practici – sanatate pelvica, un sex mai bun, o conectare mai puternica cu sursa divina si sentimentul ca viata insasi este excitanta. In vreme ce multe dintre aceste obiective se regaseau si in culturile antice, insa alteori erau folosite pentru a stopa orgasmul, ori pentru a-i pastra pe oameni casti.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

codul
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole