Ultimele

4 pozitii sexuale pe care orice barbat ar trebui sa le incerce

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 4 pozitii sexuale pe care orice barbat ar trebui sa le incerce
pozitii sexuale pe care orice barbat ar trebui sa le incerce

Orgasmul la barbati se atinge usor, stim cu totii asta, nu e nimic complicat. Nu acelasi lucru, insa, il putem spune despre orgasmul doamnelor. Conteaza mult ce si cum faci, explica specialistii Menshealth.com

Nu e cazul sa ne speriem sau sa facem o obsesie din asta, trebuie doar sa incercam si sa fim dispusi sa experimentam. Ideea e sa-i oferim un orgasm de neuitat, fie ca o stimulam vaginal sau clitoridian.

Iata 4 pozitii pe care trebuie neaparat sa le incercati.

1.  Pozitia covrigului

Partenera sta intinsa pe spate, apoi se rasuceste usor, pe o parte. Tu o penetrezi din aceasta pozitie laterala, stand in genunchi peste piciorul ei stang, in timp ce ii tii piciorul drept in jurul taliei tale. Asa vei avea acces complet la penetrare adanca, dar totodata ii vei putea stimula si clitorisul. E o pozitie care ofera mult mai multa placere decat pozitia clasica a misionarului. Majoritatea femeilor doreste sa experimenteze variatiuni de la pozitiile clasice. Le place sa fie explorate si le place noul. Astfel, poti sa incepi penetrarea si stimularea clitoridiana usor, apoi sa termini in forta.

4 pozitii sexuale pentru incepatori

2. Pozitia dragon

Este o pozitie care permite stimularea puntului G din plin. Asaz-o pe marginea patului, in patru labe, cu picioarele larg desfacute si fundul mai sus decat restul corpului. Dupa ce o penetrezi, strange-i picioarele la loc, iar tu desfa-le mai mult pe ale tale. Aceasta pozitie stimuleaza foarte mult zona punctului G si totodata ii poti admira curbele, in toata splendoarea lor.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 19 decembrie 2023