4 locuri pe care sa NU le atingi in timpul sexului. Mai ales fara acordul ei!

16 septembrie 2019,
Vizualizari: 10.320, 1 azi
locuri pe care sa NU le atingi

O partida grozava de sex are drept ingrediente principale spontaneitatea, explorarea, asumarea actului si, bineinteles, acordul partenerilor de a atinge anumite zone.

Iata 4 locuri pe care ar fi bine sa le eviti in timpul sexului.

  1. Cervixul

Cand vei atinge cervixul in timpul actului sexual iti vei da seama ca ai gresit. Colul uterin este foarte sensibil, iar daca esti prea viguros in miscari ii vei produce partenerei durere, nu placere.

  1. Capul clitorisului

Clitorisul este o zona bogata in terminatii nervoase care genereaza placere atunci cand este stimulat direct. Insa, daca-l atingi atunci cand femeia este foarte excitata, placerea se poate transforma in durere. Este ca si cand ai bea ceva foarte rece si te dor dintii. Ca sa-i generezi placere, freaca usor, in miscari circulare, invelisul clitorisului pentru a-i stimula terminatiile nervoase fara sa treci in extrema cealalta.

  1. Talpile…

… mai ales daca intentionezi sa-i scoti sosetele. NU face asta! Cercetatorii spun ca femeile pot ajunge mai repede la orgasm daca au talpile calde.

  1. Anusul

Sexul anal nu este o optiune daca femeia nu este suficient de excitata, lubrifiata si, mai ales, daca nu si-a dat acordul pentru asta. Deschiderea anala este atat de mica incat nici macar nu degetel nu este confortabil.

Sursa: Menshealth.com

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole