3 partide de sex care te pot duce fie la spital, fie la politie

03 februarie 2023,
Vizualizari: 18.859, 1 azi
partide de sex care te pot duce

Nu e om care sa nu se declare cel putin o data in viata nemultumit de viata sa sexuala. De aceea toata lumea este in cautare de sfaturi, idei si pozitii noi de sex. Nu intotdeauna insa, informatiile gasite sunt si cele mai potrivite.

Iata 3 partide de sex care te pot trimite cu usurinta, fie la spital, fie la sectia de politie pentru a da cu subsemnatul.

1. Sex la dus

Indiferent de pozitie, sexul la dus poate fi periculos. Senzatia de ud si alunecos nu e intotdeauna ceea ce-ti doresti, asa ca atentie la punctele de sprijin si la antiderapante atunci cand te incumeti la sexul in dus.

Citeste si: 8 incidente jenante in timpul unei partide de sex

2. Sex pe treptele piscinei

Poate fi o pozitie incitanta in teorie. In practica, insa, nu este tocmai incitant sa te izbesti cu sira spinarii de muchia treptelor de la piscina. Dupa cum, n-ar fi o mare incantare nici sa stai cu fundul gol pe o gresie rece.

3. Sex in mare

Sexul in mare, aproape de mal, ferit de ochii lumii datorita valurilor sunt incitant. Nu uita insa ca malul poate fi un adevarat pericol: scoici, pietre, cioburi, aschii. Asa ca sari peste orice varianta care implica asezarea cu fundul pe mal.

Poti incerca in schimb, sexul in picioare, mai departe de mal, astfel incat apa sa va depasesca nivelul pieptului. Greutatea femeii este sustinuta partial de apa. La fel de incitatant este si sexul pe salteaua gonflabila. Femeia sta asezata burta pe saltea, iar barbatul o penetreaza din spate.

Pe langa pericolele medicale, ultimele doua pozitii mai prezinta dezanvantajul sexului in public. Asa ca, atentie, si la “spectatori”. Altfel riscati sa ajungeti fie la politie sa dati cu subsemnatul, fie pe youtube, spre deliciul iubitorilor de filmulete deocheate.

Nu rata nici: 6 partide de sex pe care orice fata ar trebui sa le experimenteze

 

foto: depositphotos.com

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole