6 partide de sex pe care orice fata ar trebui sa le experimenteze

25 mai 2019,
Vizualizari: 46.633, 1 azi
partide de sex fete

Vine o vreme cand e momentul sa te asezi la casa ta si sa fii o fata cuminte. Pana atunci insa, ar trebui sa experimentezi, sa te cunosti suficient de bine, astfel incat viata sexuala de cuplu sa fie satisfacatoare. In plus, va scadea si riscul sa te apuce curiozitatea, iar acest lucru sa duca la destramarea unei casnicii.

Iata 6 partide de sex pe care orice fata ar trebui sa le experimenteze, potrivit TheFrisky.com.

 1. Partida de sex cu un strain

E chipes, dar nu prea ii intelegi vorbele? O aventura cu un strain poate fi extrem de incitanta si n-o vei uita vreodata. Atat timp cat simti ca esti in siguranta si te protejezi cand faci sex, n-ar trebui sa-ti faci probleme.

2. Partida de sex cu “EL”

Te-ai indragostit, ai crezut ca e EL, barbatul visurilor tale, si, totusi, ti-a frant inima. Ei bine, aceste partide de sex vor conta in momentul in care iti vei intalni cu adevarat jumatatea. Si asta pentru ca au fost un test de fidelitate care te-au facut pe tine (dar si orgasmele tale) mult mai puternice.

3. Partida de sex cu “Mr. Big”

Daca nu-l vei intalni niciodata pe “Mr. Big”, te vei intreba toata viata cat de mare e prea mare. Iar daca-l intalnesti, cu siguranta vei avea ce povesti prietenelor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole