Ultimele

10 semne ca esti un barbat disperat

semne ca esti un barbat disperat

Se misca mult prea repede intr-o relatie

Este clar semn de disperare daca incerci sa arzi rapid niste etape si, dupa 1-2 intalniri vrei sa treci la intimitati si sex. Aceasta atitudine nu face decat sa indeparteze de tine orice femeie pentru ca nimic nu le enerveaza mai tare decat graba unor barbati de a ajunge imediat in patul lor.

5 pasi sa seduci un barbat in functie de zodia lui

Ii cumpera mereu cadouri

Un barbat disperat apare mereu la usa femeii cu care spera sa aiba o relatie cu bratele pline de cadouri fara sa realizeze ca ea devine din ce in ce mai putin interesata de el, ba chiar incepe s-o deranjeze. Chiar daca obiceiul de a aduce un cadou este unul bun, utilizarea lui in exces il demonetizeaza in cele din urma.

Nu-i lasa spatiu sa respire

Barbatul disperat are tendinta de a deveni invaziv dorind sa petreaca fiecare clipa libera alaturi de femeia cu care a inceput sa se intalneasca, fara sa dea atentie faptului ca aceasta are propria ei viata. Femeile nu vor mereu sa fie alaturi de iubitii lor, vor sa se intalneasca si cu altcineva, prietene, colege sau colegi de serviciu etc, si va spune rapid NU unui barbat care nu-i respecta dorinta de independenta si spatiu personal.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 22 septembrie 2023