Sfaturi sex

10 semne ca esti un barbat disperat

19 septembrie 2018,
Vizualizari: 15.474, 1 azi
problemesex-10 semne ca esti un barbat disperat

In lumea intalnirilor amoroase un barbat disperat este cel care face absolut orice sa fie cu o femeie si sa nu ramana singur. Insa femeile pot descoperi cu usurinta disperarea dintr-un barbat si, in acest caz, nu vei reusi niciodata sa convingi o femeie sa se intalneasca cu tine.

Un barbat disperat vrea din tot sufletul sa aiba o relatie, insa din cauza faptului ca nu are prea multa experienta in domeniul romantic, comportamentul lui indica o incredere scazuta in el insusi ceea ce le indeparteaza pe femei, care il percep ca pe un ciudat de care trebuie sa se fereasca.

 

Iata 10 semne care indica portretul barbatului disperat:

 

 

Scazi standardele

Barbatii disperati sunt pregatiti sa scada standardele numai sa umple golul emotional din viata lor. Asta inseamna ca sunt gata sa se intalneasca cu femei despre care alta data ar fi spus ca sunt sub standardele lor. Vor dori sa se intalneasca cu orice poata fusta, doar de dragul de a nu mai fi singuri, fara sa realizeze faptul ca este mai bine sa ramana singuri si sa astepte genul potrivit de femeie.

 

 

Asteapta sa fie complimentat in mod constant

Barbatul disperat are o imagine scazuta de sine, incredere scazuta in el insusi si simte nevoia sa i se spuna cat de grozav este el si ca ceea ce face este excelent. Nu va dura mult pana cand o femeie va fi obosita de faptul ca trebuie sa-i ridice zilnic moralul.

 

 

Exagereaza cu sms-urile/apelurile/email-urile

Cea mai buna modalitate de a scapa de o femeie este s-o suni, sa-i dai sms-uri sau sa-i trimiti zeci de mail-uri la inceputurile relatiei, mai ales daca ea nu-ti raspunde. Barbatul disperat face greseala capitala cand o suna pe femeia cu care se intalneste si o intreaba: “M-ai sunat cumva pentru ca am primit un apel de pe un numar necunoscut?”.

 

 

Este mereu disponibil

In cazul in care esti disponibil de fiecare data cand te cauta, femeia cu care te intalnesti va trage concluzia ca nu ai o viata personala proprie si, in ciuda atractivitatii tale fizice, nu te va mai dori in preajma ei. Daca, in schimb, reprezinti o provocare pentru femei, atunci ele se vor da peste cap sa fie alaturi de tine.

 

 

Se misca mult prea repede intr-o relatie

Este clar semn de disperare daca incerci sa arzi rapid niste etape si, dupa 1-2 intalniri vrei sa treci la intimitati si sex. Aceasta atitudine nu face decat sa indeparteze de tine orice femeie pentru ca nimic nu le enerveaza mai tare decat graba unor barbati de a ajunge imediat in patul lor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Comenteaza