10 secrete ale cuplurilor superfericite

17 septembrie 2019,
Vizualizari: 9.396, 1 azi
cum sa-ti satisfaci sotia - cuplu sexy - sfatulparintilor.ro - pixabay_com -2784234

6. Nu purta pica!

Discutii de tot felul apar in orice relatie, e adevarat, dar nu lasa ca o cearta pe tema banilor, de exemplu, sa se reverse asupra relatiei voastre, in general, afectand-o. Cu totii avem zile grele si nervi sensibili, insa e bine sa stim sa delimitam lucrurile.

7. Controleaza consumul de alcool

Orice relatie reactioneaza cu promptitudine la un consum de alcool ridicat, indiferent care dintre parteneri se arata mai “setos”. In plus, studiile demonstreaza ca cei care au tendinta sa consume mai multe pahare, au cu atat mai putine sanse sa se casatoreasca. Limiteaza, asadar, consumul de alcool.

8. Atentie la ce alegere faceti

Cercetatorii au demonstrat ca daca nu alegi chiar cel mai frumos barbat din lume, sansele sa fii fericita cresc considerabil. Se pare ca barbatii cu aspect fizic mediu sunt mult mai implicati in relatiile cu o femeie frumoasa alaturi, fiind mult mai motivati de frumusetea sotiei. Invers lucrurile nu s-au adeverit: sotii frumosi, mai frumosi decat sotiile lor, nu par asa de dispusi sa-si ajute partenerele.

9. Atentie la filme!

Daca Jennifer Aniston sau Ashton Hutcher apar zilnic in casele voastre, atunci aceasta este reteta sigura pentru nefericire in casnicie care, cel mai probabil, duce catre divort. Filmele si mai exact comediile romantice creeaza asteptari nerealiste care, de multe ori, fac extrem de rau relatiilor din vaita reala.

10. Faceti sex macar o data pe saptamana

Media unei persoane adulte, cu viata dinamica, se duce cam la 2-3 partide de sex pe luna. Dar, daca vreti cu adevarat sa fiti fericiti, faceti sex o data pe saptamana. Cercetatorii au declarat ca aceasta frecventa aduce o fericire echivalenta cu un plus de 50.000 de euro in bani. Deci, sexul o data pe saptamana e ca un fel de castig la loto. Asadar, fara sa cautati motive, faceti-va fericiti reciproc.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole