10 secrete ale cuplurilor superfericite

13 ianuarie 2023,
Vizualizari: 9.541, 1 azi
cum sa-ti satisfaci sotia - cuplu sexy - sfatulparintilor.ro - pixabay_com -2784234

Site-ul Womanshealthmag.com ne dezvaluie top 10 secrete ale cuplurilor superfericite. Iata cum procedeaza oamenii care au cele mai reusite relatii, si cum fac ca sa le mentina.

1. Prefa-te ca abia v-ati intalnit

Indiferent ca sunteti impreuna de sase zile sau de sase ani, imagineaza-ti in fiecare zi a vietii tale ca abia v-ati cunoscut. Intrebati-va reciproc ce parere aveti despre ultimul episod al serialului preferat sau ce-ar face partenerul daca ar castiga la loterie. Din nefericire, oamenii uita sa-si manifeste interesul reciproc in ceea ce-i priveste, o data cu trecerea timpului. Nu face aceasta greseala!

2. Incurajati si sprijiniti relatiile prietenilor

S-a adeverit faptul ca orice divort din anturajul apropiat incurajeaza propriul divort. Asadar, acordati atentie prietenilor care au probleme, incurajati-i si sprijiniti-i sa-si continue relatiile cu multa rabdare si mult tact.

3. Feminismul – extrem de important

Studii recente din domeniu au demonstrat ca femeile ai caror parteneri sunt feministi au relatii de foarte buna calitate si de lunga durata cu ei, declarandu-le fericite. Un partener feminist va fi un real sprijin mereu pentru sotia lui, ajutand-o sa se realizeze in cariera sau in tot ceea ce-si propune, in general. Iar partenera lui va fi fericita, fericire care se va reflecta, inapoi, si catre partener, rezultand un cuplu fericit.

Te mai poate interesa: 8 secrete ale cuplurilor satisfacute sexual

4. Nu concurati intre voi

Decat daca nu cumva vrei sa castigi premiul Oscar pentru un mariaj esuat. Studii din domeniu demonstreaza ca un divort poate aparea ori de cate ori sotul devine inconfortabil cu succesul profesional al sotiei. Incercati sa ramaneti un cuplu si nu concurati unul cu celalalt, fiindca nu e o intrecere.

5. Mai usor cu netul

Potrivit sutdiilor, cei care stau toata ziua cu nasul in Facebook au relatii de 10 ori mai scurte decat cei care navigheaza pe net cu responsabilitate. Adevarul e ca daca stai mereu cu nasul in computer e greu sa-ti mai ramana timp si pentru dragoste. Asadar, atentie la timpul alocat computerului!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole