10 pozitii noi de care nu ai auzit pana acum, dar pe care trebuie neaparat sa le incerci

15 septembrie 2018,
Vizualizari: 58.350, 1 azi
sexy pilates - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

 

6. La carma

Din pozitia misionarului, el aflandu-se in genunchi, iti apuca un picior si-l roteste, exact ca pe o carma, asezandu-l pe umarul lui. Frumusetea pozitiei consta in faptul ca va mentine mereu conectati, in ciuda tranzitiei din pozitia misionarului catre “carma”.

 

 

7. Pozitia ogarului

Asaza-te pe pat, pe burta, cu picioarele desfacute. Iubitul tau se asaza intre picioarele tale, in genunchi, si iti ridica soldurile pana cand te poate penetra, in dreptul sau. Unghiul vaginal va fi foarte stramt, ceea ce va va  da amandurora niste senzatii minunate.

 

 

8. Plierea

Amandoi stati in picioare, unul in fata celuilalt.  Tu ridica-ti un picior usor,  ca si cum l-ai plia in aer, in timp ce el ti-l prinde cu mana si te penetreaza usor. Aceasta pozitie va va oferi ocazia amandurora sa va oferiti reciproc o stimulare pe cinste.

 

 

9. In unghi deschis

Asaza-te pe spate, in timp ce partenerul te penetreaza din pozitia misionarului. Apoi blocheaza-l incolacindu-ti picioarele in jurul taliei lui. El cu o mana te poate stimula clitoridian. Pozitia ofera un control foarte bun al ritmului si adancimii penetrarii.

 

 

10. Roaba

Este o pozitie foarte eficienta, mai ales daca se pleaca din pozitia Marioneta sau din pozitia Ogar. Dupa ce te penetreaza pe la spate, lasa-l sa-ti ridice un picior sau amandoua, exact ca si cum ar sustine manerele unei roabe. E adevarat ca poate fi o pozitie obositoare pentru amandoi, dar ea ofera senzatii speciale, chiar si pentru cateva minute sau atat cat rezista partenerii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Clinica
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole