Ultimele

10 pozitii noi de care nu ai auzit pana acum, dar pe care trebuie neaparat sa le incerci

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 10 pozitii noi de care nu ai auzit pana acum, dar pe care trebuie neaparat sa le incerci
pozitii noi de care nu ai auzit pana acum

Daca luna voastra de miere a luat demult sfarsit si te-ai cam saturat sa practici in dormitor aceleasi trei vechi pozitii cam plictisitoare, site-ul Marieclaire.com vine in ajutorul tau cu un top 10 pozitii noi pe care trebuie neaparat sa le incerci.

1. Scaunul vechi de scoala

Gasiti impreuna un scaun vechi de lemn, solid, apoi folositi-l intelept: asaza-ti partenerul cu fata la spatar, apoi tu aseza-te peste el si impinge cu picioarele in podea in functie de ritmul pe care il doresti.

6 pozitii sexuale pe care nu le-ai incercat inca

2. Stai si impinge

El, din picioare, te ridica de fese, iar tu iti incolacesti picioarele in jurul taliei lui. El te penetreaza ritmic, in functie de cum simtiti amandoi s-o faceti: mai repede sau mai lent.

3. Foarfeca lenesa

E o pozitie ideala pentru diminetile tarzii, in care va treziti impreuna: incepeti din pozitia lingura, apoi tu ridica un picior, astfel incat picioarele tale si ale partenerului sa fie incrucisate. E o pozitie ideala pentru ca are acces total la toate partile tale… iportante.

4. Marioneta sexy

Stai in picioare, cu fata la perete, cu mainile deasupra capului si lasa-te perchezitionata in amanunt. Apoi, misca mainile pe perete, exact ca o marioneta si lasa-l sa te penetreze pe la spate.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 19 septembrie 2023