Ultimele

10 alimente pe care trebuie sa le eviti inainte sa faci sex

alimente pe care trebuie sa le eviti inainte sa faci sex - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - room-2587252_1920

8. Cerealele cu ovaz

Desigur, ovazul are meritele lui incontestabile asupra organismului; de exemplu, stimuleaza secretia de serotonina, care ucide stresul. Dar daca consumi vreo doua boluri de cereale cu ovaz, unul dupa altul, medicii spun ca omoara libidoul. Iar continutul mare de fibre poate duce la acea senzatie gazoasa, de balonare.

9. Fructele, ca desert

Sa sugi capsuni cu ciocolata la desert, dupa o masa copioasa, suna foarte tentant. Insa, fructele doar consumate singure fac minuni pentru digestie. Atunci cand le combinam cu o multime de alte alimente, ele pot da probleme serioase de digestie si intestine. Asteapta macar doua ore dupa orice masa, ca sa consumi fructe.

Nu rata nici: 5 alimente cheie care cresc pofta de sex

10. Bauturile energizante

Sa-ti satisfaci partenerul(a) presupune un consum mare de energie. Insa bauturile energizante nu sunt o solutie: ele contin foarte mult zahar si multa cafeina si chiar daca pe moment ai impresia ca ti-a crescut halucinant nivelul de energie, imediat dupa aceea totul scade la zero. Exista posibilitatea ca nici macar la linia de sosire sa nu mai poti ajunge in limitele decentei. Iar prea mult zahar scade dramatic testosteronul. Medicii sugereaza sucul de coacaze negre, care furnizeaza o energie sanatoasa, reala si de lunga durata.

Imagine de StockSnap de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 2 mai 2024