Top 7 scandaluri sexuale din istorie

27 ianuarie 2020,
Vizualizari: 25.305, 1 azi
curiozitati despre sex

 

5. Eleonor Roosvelt

Despre Eleonor Roosvelt, sotia celebrului presedinte american,  Franklin D. Roosvelt, si o figura importanta a vremii respective, s-a zvonit ca ar fi fost implicata intr-o relatie amoroasa cu Lorena Hickok, o jurnalista celebra a epocii. Si asta pentru ca la un moment dat au fost gasite niste scrisori ale lui Eleonor catre Lorena, in care ii descria un anume loc moale preferat al buzelor, loc despre care se pare ca numai cele doua stiau unde e si ce presupune. Cert e ca Eleonor a fost prima Doamna a Americii banuita de o relatie extraconjugala homosexuala.

 

 

6. Colette

Celebra scriitoare franceza Sidonie Gabrielle Colette era binecunoscuta in epoca drept o lesbiana convinsa, una dintre cele mai celebre partenere ale sale fiind Josephine Baker. Totusi, in 1924 Colette a intrat intr-un scandal sexual, fiind dezvaluita legatura ei cu fiul sau vitreg (fiul celui de-al doilea sot al ei. Henri de Jouvenel, editor al unui ziar) Bertrand de Jouvenel.

 

 

 

7. Ingrid Bergman

Dupa ce a jucat mai multe roluri de “Fata draguta”, inclusiv rolurile din “Notorious” si “Casablanca”, Bergman a socat lumea cand, casatorita fiind, s-a cuplat cu regizorul Italian Roberto Rosselini, in timp ce filma undeva in Europa. Multi oameni s-au revoltat, inclusiv senatorol de Colorado, Edwin Johnson, care a declarat public ca Ingrid Bergman este “malefica”. La scurt timp dupa aceea, Ingrid s-a despartit de primul ei sot si s-a casatorit cu Rosselini, a mai avut inca doi copii si probabil ca a obtinut si iertarea fanilor, o data cu castigarea unui Oscar pentru “Cea mai buna actrita dintr-un rol principal”.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole