Semnele care dezvăluie infidelitatea în cuplu

25 mai 2023,
Vizualizari: 24.256, 1 azi
Semnele care dezvăluie infidelitatea

Cei mai mulţi dintre oameni s-au confruntat cu infidelitatea în cuplu. Astăzi crezi că eşti cel mai fericit om din lume fiind convins că nimic nu poate strica iubirea voastră şi într-o zi bum… realizezi că trăieşti cel mai negru coşmar: infidelitatea în cuplu. Partenerul/a nu doar că a găsit pe alcineva, însă povestea a început cu mult timp în urmă în vreme ce tu puteai jura cu mâna pe inimă, că iubita/iubitul îţi este fidel(ă) până în pânzele albe. Însă cum ai putea să nu mai fii orb/oarbă data viitoare şi să ştii cum să citeşti semnele care indică infidelitatea în cuplu.

Iată 10 semne care te avertizează că partenerul/a ta te-ar putea înşela emoţional, fizic sau amândouă:

Infidelitate în cuplu – semnul # 1: Schimbări bruşte ale planului sau anularea unor planuri

Spre exemplu tu şi partenerul/a ta obişnuiaţi să luaţi masa în oraş în fiecare miercuri seara la restaurantul vostru preferat. Însă, în ultima vreme, iubitul/a anulează aceste ieşiri de fiecare dată invocând altceva.

Infidelitate în cuplu – semnul # 2: Începe să se certe şi aduce acuzaţii mai des ca oricând

Ai observat că partenerul/a este mereu pus pe ceartă şi, din ce în ce mai des, începe scandalul. Ca să nu mai vorbim şi de acuzaţiile de infidelitate pe care le lansează frecvent din cauză că el/ea se simte cu musca pe căciulă. Orice motiv este bun pentru a porni cearta, se exasperează rapid şi repetă întruna ca simte nevoia de libertate aşa că vine şi pleacă după bunul plac. Nevoia de libertate poate fi folosită şi ca motiv pentru o despărţire definitivă.

Te mai poate interesa: Cum iti inseli partenerul fara sa stii

Infidelitate în cuplu – semnul # 3: Partenerul/a este închis din punct de vedere emoţional

Nu este un semn bun niciodată dacă şi pentru cea mai simplă conversaţie între parteneri trebuie depuse eforturi imense şi când iubitul/a nu mai pune întrebări despre lucrurile importante din viaţa ta – carieră, familei, prieteni, hobby-uri etc. Acest dezinteres total vorbeşte de la sine în legătură cu sentimentele partenerului/ei.

Infidelitate în cuplu – semnul # 4: Trimite constant SMS-uri sau foloseşte alte modalităţi virtuale de comunicare

Ai observat că soţul/ia îşi verifică constant telefonul sau computerul, la orice oră din zi şi din noapte. De asemenea, ai descoperit că partenerul/a s-a alăturat unei noi reţele de socializare fără ca ţie să-ţi fi spus ceva.

Infidelitate în cuplu – semnul # 5: A devenit mai secretos cu telefonul

De fiecare dată când sunteţi împreună şi sună telefonul el/ea merge în altă cameră să vorbească. Sau observi că şterge sms-ul sau mail-ul imediat ce l-a citit şi ţine mereu telefonul întors cu faţa în jos.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole