De ce trebuie sa folosesti neaparat prezervativ cand faci sex

08 ianuarie 2020,
Vizualizari: 14.555, 1 azi
sa folosesti neaparat prezervativ - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - leather-pants-70020_1920

Stim toate ca achizitionarea prezervativelor reprezinta una dintre cele mai bune investitii pe care le poate face oricine, fie barbat sau femeie. Ce nu stim, insa, este faptul ca ele nu numai ca impiedica raspandirea bolilor cu transmitere sexuala si impiedica o sarcina nedorita, dar totodata ajuta orice femeie sa aiba un vagin intr-o perfecta stare de sanatate, explica site-ul Womanshealthmag.com

 

 

Specialistii au efectuat studii care au demonstrat ca o viata sexuala neprotjata de prezervativ creste aciditatea vaginala, care favorizeaza tot felul de bacterii si bacili sa-si faca “casa” acolo. Astfel, Beijin Friendship Hospital a efectuat un studiu pe un esantion de 164 de femei care foloseau toate prezervativ ca metoda de contraceptie.

 

Toate aceste femei avea un nivel al lactobacililor mult mai bun decat cele care NU foloseau prezervativ.

 

Specialistii explica ca prezervativul reprezinta o bariera care impiedica sperma sa atace nivelul PH-ului din vagin, mentinandu-se ridicat nivelul lactobacililor, care lupta impotriva multor microbi si boli cu transmitere sexuala. Lactobacilii protejeaza impotriva infectiilor fungice, infectii ale tractului urinar, vaginozei bacteriene. In plus, lactobacilii previn nasterile premature.

Desigur, exista multe metode de a-ti mentine vaginul sanatos, insa iata cum folosirea unui simplu prezervativ aduce o multime de beneficii.

Imagine de Raik Thorstad de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole