Probleme sex

7 lucruri nepermise intr-o relatie de cuplu

14 noiembrie 2017,
Vizualizari: 15.173, 1 azi
relatii cuplu - sfatulparintilor.ro - foter_com

Orice relatie pe termen lung are nevoie de o doza buna de toleranta. Insa, unele lucruri sunt pur si simplu de netolerat, ceea ce, in final, va duce la terminarea unei relatii.

 

Iata 7 lucruri nepermise intr-o relatie de cuplu care te vor face sa-i spui partenerului/ei „Adio”.

 

 

1. Comanda pentru tine atunci cand sunteti in restaurant

Ceea ce la inceputul relatiei ar fi putut fi interpretat drept curtoazie, acum este un semn de incercare de controlare a personalitatii. In plus, cine nu-si doreste sa alegea ce vrea sa manance la un moment dat?

 

2. Nu-i place prietenii/ele tai/le

Prietenii dezvaluie o multime lucruri despre tine, exista chiar si o vorba de duh in aceasta privinta: „Spune-mi cu cine te aduni ca sa-ti spun cine esti”. Insa sotul/ia ta nu se intelege deloc cu amicii/ele tai, iar asta nu este de bun pentru continuarea relatiei voastre. Potrivit unui studiu realizat de catre Universitatea din California in cazul in care prietenii apropiati il/o accepta pe iubitul/a ta sunt sanse mari ca relatia voastra sa fie una de durata.

 

 

3. Are stil de viata si nu hobby-uri

Obsesia nu este, niciodata, o trasatura fermecatoare a personalitatii. Daca jumatatea ta permite hobby-urilor sa-i acapareze viata atunci nu prea va mai avea timp si pentru tine. Asa ca ii poti cere sa o lase mai pasiunile tale si sa fiti mai mult timp impreuna.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole