Ultimele

7 factori care le impiedica pe femei sa aiba orgasm

le impiedica pe femei sa aiba orgasm

Partenerul are probleme sexuale

Lipsa orgasmului feminin nu este cauzata 100% de problemele ei. Pot fi probleme si la el. Potrivit statisticilor, peste o treime din barbati sufera de ejaculare precoce sau disfunctii erectile. Incurajeaza-ti partenerul sa mearga la doctor, daca ai aceasta problema in cuplu. Multi barbati se simt prea rusinati sa recunoasca acest lucru in fata cuiva, fie el si medic.

Nu rata nici: 10 secrete pentru a atinge orgasmul

Schimbarea pozitiilor

Unele femei au probleme in atingerea orgasmului din cauza faptului ca partenerul isi doreste sa schimbe prea repede pozitiile. Femeile au nevoie de timp pentru a se concentra mental si fizic pe o pozitie, de aceea nu este indicat sa le schimbi prea des. Daca treci prin aceasta situatie, vorbeste deschis cu partenerul.

Stresul

Stresul ne da multe batai de cap, inclusiv in dormitor. Dincolo de faptul ca stresul reduce libidoul, el poate interveni si in capacitatea de a ajunge la orgasm. Stresul nu dispare ca prin farmec si este nevoie si de ajutorul partenerului pentru a te relaxa si a ajunge la excitatie. O baie relaxanta, un masaj (mai mult sau mai putin erotic) te pot ajuta sa te eliberezi usor-usor de stres.

Sursa: Sheknows.com

foto: Pixabay.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 10 martie 2023