7 factori care le impiedica pe femei sa aiba orgasm

10 martie 2023,
Vizualizari: 7.573, 1 azi
le impiedica pe femei sa aiba orgasm

Veste proasta: sunt multe femei care nu ajung la orgasm de fiecare data cand fac sex. Veste buna: aceasta problema se poate remedia.

Iata care sunt factorii care le impiedica pe femei sa aiba orgasm.

Nu se cunosc si se asteapta ca partenerul sa le “ghiceasca”

Multe femei nu se simt confortabil cu ideea masturbarii, asa ca nu prea stiu despre ele ce le excita, ce nu le place etc. Alte femei nu se simt confortabil cu ideea de a-si ghida partenerul de sex sau de a-i sugera acestuia care sunt miscarile care ii plac si care o deranjeaza. Toate acestea duc la o lipsa a placerii in timpul actului sexual si, deci, la lipsa orgasmului.

Se grabesc

In general, femeilor le ia 20 de minute ca sa ajunga la un maximum de excitatie sexuala care sa conduca, mai apoi, la orgasm. Multe femei renunta la “chin” dupa cateva minute. Rezolvarea problemei este simpla: da-i corpului timpul de care are nevoie. Nu considera ca este “prea mult”. Da-ti voie sa fii in centrul atentiei si sa te bucuri de placeri.

Nu rata nici: Cum s-o faci sa aiba orgasm in numai 15 minute

Nu se plac

Studiile demonstreaza faptul ca majoritatea femeilor care se plang de lipsa orgasmului are o problema cu modul in care arata. Daca vrei sa-ti imbunatatesti relatia de cuplu, ai grija ca mai intai sa-ti imbunatatesti relatia cu propriul trup.

Se gandesc la orgasm

Sunt femei care rateaza orgasmul pentru ca se concentreaza prea mult pe atingerea lui. Pentru ca mintea este directionata catre un singur rezultat (orgasmul), ea nu mai da voie corpului sa simta restul actiunilor menite sa conduca la acel rezultat.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole