6 întrebări greşite pe care bărbaţii si le pun despre femei

01 iunie 2018,
Vizualizari: 4.867, 1 azi
femei sexy - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - bed-945881_1920

Când este vorba despre femei bărbaţii se confruntă cu o mulţime de întrebări fără răspuns. Iar de calitatea întrebările puse depinde calitatea răspunsurilor. Nu poţi să-ţi creşti cunoştinţele despre femei dacă nu ştii ce să întrebi sau pe cine să întrebi. Mulţi oameni pun întrebări greşite fără ca măcar să realizeze acest lucru.

 

Iată câteva întrebări pe care bărbaţii continuă să le pună despre femei, alături de întrebările pe care ar trebui să le pună, dacă vor un răspuns căre să-i lumineze.

 

 

Despre femei # 1: De ce femeile se îndrăgostesc mereu de ticăloşi?

Întrebarea corectă este: Ce-i place fetei (de care sunt îndrăgostit) la un bărbat?

Eşti atras de fete doar pentru că arată bine sau că zâmbesc frumos? Cum ar trebui să fie?

Trebuie să recunoşti că femeile evaluează bărbaţii din mai multe puncte de vedere. Chiar şi cea mai superficiaă femeie din lume este interesată de minimum 2 lucruri. Cum arată? Bani? Faimă?, Mărimea penisului? Oricare dintre aceste lucruri se pot afla pe lista unei femei, ceea ce înseamnă mai mult decât drăguţ/ticălos. Şi nu uita un lucru: fiecare femeie este diferită.

Tocmai de aceea bărbaţii trebuie să ştie că un comportament corespunzător contează pentru femei, însă asta nu înseamnă că te şi primeşte în patul ei dacă nu ai şi celelalte lucruri de care este interesată.

 

 

 

Despre femei # 2: Ce vrea o femeie să spună atunci când se referă la X?

Întrebarea corectă este: Ce vrei să spui atunci când te referi la X? (Planul A)

Crezi sau nu însă nu există nici un cod universal al femeilor. O femeie care spune că “nu sunt pregătită pentru a intra într-o relaţie” poate însemna că, dintr-un motiv sau altul, este îngrozită de ideea de a avea un iubit. Poate fi un răspuns politicos pentru că nu se simte atrasă de tine. Sau poate încerca să te manipuleze  şi să vadă cât de mult o doreşti. Ori poate consideră cuvântul “relaţie” prea conformist şi tot ce-şi doreşte este o partidă sexuală.

Probabil că acum te întrebi cum ai putea afla răspunsul corect. Deşi pare nebunesc, cel mai bine este s-o întrebi direct.

 

Întrebarea corectă este: Ce-a vrut să spună Y când s-a referit la X? (Planul B)

În acest caz ar trebui să întrebi pe cineva care o cunoaşte. Nu întreba pe cineva care ştie femeile ci pe cineva care o ştie pe Y.

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Gradinita
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Comenteaza