Ultimele

5 moduri in care orgasmul iti poate salva viata

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 5 moduri in care orgasmul iti poate salva viata
moduri in care orgasmul iti poate salva viata

E oficial: s-a demonstrat ca orgasmele sunt mai valoroase pentru sanatate decat antioxidantii, prin urmare oamenii de stiinta ne indeamna sa facem sex in mod constant. E recomandarea medicului, asa ca trebuie sa te tii de ea!

Poate ca nu aveai nevoie de inca un motiv ca sa faci sex toata ziua, dar iata ca el exista! Din cate se pare, orgasmele sunt mai importante decat credeai – iti pot prelungi viata si chiar sa ti-o salveze in anumite circumstante. Avantajul e ca, spre deosebire de alte lucruri sanatoase – cum e ciocolata sau cate un pahar cu vin –, orgasmele nu ingrasa si nu e niciun pericol daca te bucuri de ele in exces. Conteaza doar sa nu fie mimate!

1. Benefice pentru fertilitate

Un studiu recent a scos la iveala ca femeile care au orgasme in timpul menstruatiei au un risc de 1,5 ori mai scazut de a face endometrioza, o afectiune grava a zonei uterine, ce poate duce la infertilitate. Pe de alta parte, orgasmele iti cresc de 3 ori sansele de a fredona necontrolat si de a dansa pe strada, lucru care o sa-ti enerveze toti prietenii.

4 tipuri de orgasm pe care orice femeie ar trebui sa le simta

2. Te ajuta sa faci fata durerii

Cercetatorii au descoperit ca orgasmul dubleaza toleranta femeilor la durere. Lucru foarte plauzibil, cand te gandesti ca tot orgasmul iti dubleaza toleranta fata de alte lucruri neplacute, cum ar fi maniile sotului si dezordinea pe care o face in casa!

3. Pot preveni atacurile de cord

Potrivit unui nou studiu, orgasmul feminin scade tensiunea arteriala – stim cu totii ca hipertensiunea poate duce la atac de cord. In plus, prin calmarea impulsurilor electrice care genereaza un ritm mai rapid al inimii, orgasmele pot vindeca si sughitul cronic (un „remediu” mult mai placut decat sa te sperie cineva).

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 26 septembrie 2023