4 tipuri de orgasm pe care orice femeie ar trebui sa le simta

31 octombrie 2018,
Vizualizari: 54.972, 1 azi
Cele mai noi reguli pentru orgasm

Obisnuinta creeaza tuturor confort. Iti place sa stii cum si unde iti incepi ziua si unde o sfarsesti. Dar nu acelasi lucru este valabil si cand vine vorba despre sex. Rutina omoara pasiunea. Si ca sa atingi cele 4 tipuri de orgasm existente, site-ul Womanshealthmag.com te invata ce sa faci si care sunt aceste 4 tipuri pe care trebuie sa ajungi sa le simti.

 

 

1. Orgasmul clitoridian

Stii deja foarte bine cat de sensibila e acea mica zona, gratie celor 8000 de terminatii nervoase cu care e inzestrat clitorisul. Si daca faci si tu parte din “normalul” marii majoritati, atunci clitorisul este cheia catre paradis. Si se pare ca daca-l ataci direct, frontal, nu da rezultate asa de bune ca atunci cand intai sunt atinse si stimulate zonele adiacente lui. Ca atare, spcialistii sexologi sugereaza sa-ti indrumi partenerul astfel incat sa-ti stimuleze intai zonele adiacente, inainte de a atinge direct clitorisul. Si ca sansele sa fie de 100%, sugereaza-i sa folositi inclusiv un vibrator. Ajuta mult.

 

 

2. Orgasmul vaginal

Inca exista dezbateri serioase asupra existentei faimosului punct G, insa in ciuda acestor dezbateri, un procent de 30% dintre femei reclama prezenta orgasmului vaginal, doar prin penetrare si fara alta stimulare adiacenta. Tehnica este aceea de a gasi si apoi de a stimula faimosul punct G. O data localizat, desigur, principala preocupare a partenerilor trebuie sa fie stimularea lui cu orice chip. Ajuta-l sa atinga, prin penetrare, fix peretele superior al vaginului, unde se gaseste punctul nostru fierbinte. Se pare ca pozitia care stimuleaza cel mai bine punctul G prin penetrare este intr-o parte, cu picioarele incrucisate. Si orgasmul vaginal are sanse sa fie atins cu cat contactul sexual este de mai lunga durata, asa ca aveti amandoi grija la acest aspect.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

codul
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole