5 adevaruri despre femei, sex si alcool

06 ianuarie 2020,
Vizualizari: 11.443, 1 azi
femei sex si alcool

4. Sexul e mai bun dupa un pahar

Asa este, un pahar de alcool va ajuta intotdeauna, fie ca sunteti barbat sau femeie, sa va simtiti mai bine, datorita efectului dezinhibator pe care alcoolul il are. Totusi, barbatii sobri, perfect lucizi, au fost intotdeauna capabili sa obtina o erectie cu mult mai repede, decat omologii lor “aptiguiti”. Alcoolul are un efect mai mult in timp: cand beau, oamenii sunt mult mai veseli, cooperanti si sociabili, dar in timp consumul de alcool poate duce si la depresie. La fel se intampla si cu erectia.

5. Ea isi va pierde sobrietatea si inhibitiile

Pana la urma, atunci cand vine vorba despre bautura si sex, totul tine de asteptari. Asteptarile sunt cele care seteaza, de multe ori, ceea ce se intampla mai tarziu, in dormitor. Impactul sexual determinat de alcool cateodata nu este altceva decat… asteptare si proiectie. Daca oamenii cred ca alcoolul ii va face mai dezihibati si relaxati si partida de sex va fi una nemaipomenita, inseamna ca asa va fi.  Alternativa la dezinhibitie nu e numai alcoolul, ci si o deschidere sincera si totala fata de persoana de langa tine.

Alcoolul este bine sa ramana doar in zona unui pahar pentru socializare, si nu sa ajugna sa determine performanta sexuala.

Imagine de Pexels de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole