4 semne ca ai o iubita care vrea sa detina controlul

17 martie 2019,
Vizualizari: 4.831, 1 azi
horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - pair-596090_1920

Iubita ta controleaza mereu conversatia, incearca sa demonstreze ca tu nu ai dreptate si, in mod constant, deformeaza evenimentele din trecut astfel incat sa-i sustina punctul de vedere? Se supara daca nu esti de acord cu ea si te ameninta cu despartirea daca ai o opinie diferita? In mod constant intri in defensiva si trebuie sa-i explici fiecare actiune sau fiecare cuvant rostit? Iti distruge putin cate putin increderea in tine in fortele proprii pana cand ajungi sa crezi ca nu poti face absolut nimic fara ajutorul ei? Daca raspunsul la aceste intrebari este pozitiv s-ar putea sa ai ca partenera o femeie careia ii place sa detina controlul.

Acest gen de femei, ultra-dominatoare cred ca relatiile si barbatii ar trebui sa functioneze exclusiv dupa regulile lor si sunt convinse ca barbatii trebuie sa faca exact cum spun ele, pentru ca asa este cel mai bine pentru ei. Iata 4 semne ca ai o iubita care vrea sa detina controlul:

 

1. Ia decizii pentru tine

Femeile carora le place controlul o sa-ti spuna ce ar trebui sa gandesti si sa simti. Ele iti sugereaza cand ar trebui sa iesi in oras sau cand iti poti invita prietenii sa priviti un meci impreuna. Aceste femei manipulative considera ca ele ar trebuie sa ia orice decizie legata de viata ta si vor exploda in lungi tirade cand vei actiona altfel decat au spus ele. Ele cred ca stiu ce este cel mai bine pentru sotii/iubitii lor si vor merge pana acolo incat sa-i selecteze hainele in care sa te imbraci, iti aleg filmele la care sa privesti si decid ce ar trebui sau ce nu ar trebui sa mananci.

 

2. Vrea sa aiba intotdeauna dreptate

Femeile controlatoare trebuie sa aiba dreptate mereu. Aceste femei nu gresesc niciodata si tu esti de vina daca lucrurile ies prost. In mod constant folosesc propozitii de genul „Nu am facut asta”, „N-am spus asta”, „Nu stiu despre ce vorbesti” si „Nu este chiar atat de rau”. Aceste femei isi exercita controlul asupra barbatilor lor  prin blamarea gandurilor, actiunilor si, in general, de fiecare data cand au o opinie proprie diferita ii iau la rost. Niciodata nu incearca sa inteleaga punctul tau de vedere si te ameninta cu abandonul, ruperea relatiei sau orice altceva le vine in minte cand nu respecti regulile lor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole