Totul despre intalniri pe net

10 aprilie 2023,
Vizualizari: 2.292, 1 azi
intalniri pe net - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - computer-1185626_1920

Sa discuti, sa stabilesti intalniri, sa-ti impartasesti experientele erotice – toate on line, e o activitate care a luat amploare foarte mult in ultimii ani, devenind extrem de populara in randul multor segmente de varsta. Dar cum am ajuns cu totii sa facem asta, care au fost primele experiente si unde ne-au dus – sunt lucruri despre care auzim mai putin. Iata un interviu cu O. B. – desigur, este un pseudonim – care a creat un site numit “Din analele intalnirilor on line”, realizat de Askmen.com. Aici toata lumea care doreste isi poate impartasi experientele total neplacute avute pentru prima oara sau in mai multe randuri, chiar.

Intrebare: Ce faci acum, esti asezat?

O.B.: Da, sunt asezat, de ce ma intrebi?

Intrebare: Fara vreun motiv anume, doar pentru veridicitate, caci nu-mi place sa-mi mint cititorii.

O.B.: Ok.

Citeste si: Intalniri pe net. 7 lucruri la care sa fii atent

Intrebare: Asadar, ne poti spune in cateva cuvinte cum ai inceput sa te gandesti la ideea site-ului?

O.B.: Este simplu: eu insumi eram activ pe site-urile de intalniri amoroase, si alti cativa amici de-ai mei. Nu o data ni s-a intamplat sa primim tot felul de mesaje dubioase, care apoi circulau pe adresele noastre de mail. Si intr-o zi, la serviciu, mi-a venit ideea de a aduna toate aceste ciudatenii si de a le pune pe un site dedicate experientelor ciudate din zona on line.

Intrebare: Tipii care isi dau intalniri pe astfel de site-uri sunt niste ciudati.

O.B: Da, da, stiu, ai dreptate…

Intrebare: Deci, ai inceput totul la modul diletant, insa acum exista abonati care-ti furnizeaza material zilnic, corect?

O. B.: Da, e corect si nu public nimic fara permisiunea abonatilor. Nu am facut pana acum un calcul exact, dar cred ca exista inter 50 si 100 de abonati care subscriu si-mi trimit saptamanal noutati de publicat. Cel mai uimitor este atunci cand mesajele se confirma din mai mutle zone si primesc de la mai multi abonati aceleasi ciudatenii.

Te mai poate interesa: Intalniri pe Internet? Ce sa nu scrii niciodata in profilul tau online

Intrebare: Ciudateniile apartin, in marea lor majoritate, barbatilor?

O.B.: Da, se poate spune asta. 80-90% dinte abonatii care-mi trimit ciudatenii sunt femei care au primit mesaje ciudate si agresive de la barbati.

Intrebare: Ai vreo explicatie pentru asta? Poate doar faptul ca de obicei barbatii sunt initiatorii oricarui discurs amoros pe net?

O.B.: E posibil sa fie o chestiune care tine atat de calitatea persoanei respective, cat si de zona culturala. In ciuda oricaror evolutii sociale, toate femeile se asteapta ca barbatul sa le invite in oras, el sa fie cel care face primul pas si, deci, initiatorul povestii de iubire. Asadar, barbatii incearca, iar femeile accepta sau resping. Asa e si pe net. In plus, multi barbati isi doresc sa para deosebiti, sa iasa in evidenta cu ceva anume si nu sfarsesc decat sa para niste ciudati in ochii celorlalti. Apoi mai exista categoria barbatilor care prind curaj doar pe net si care in viata lor n-ar face asemenea afirmatii, daca ar fi fata in fata cu persoana respectiva, de genul: “mi-ar placea sa-mi pun limba pe anusul tau” etc.

Intrebare: Asadar, exista avantajul ca iti dai seama de la inceput in ce te bagi.

O.B.: Da, asta este un avantaj al netului. Poti sa-i separi de la bun inceput pe ciudati de  cei carora doresti sa le dai o sansa.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole