Educatie sexuala

Intalniri pe net. 7 lucruri la care sa fii atent

05 februarie 2018,
Vizualizari: 5.369, 1 azi
problemesex.ro - sfaturi stupide sex - freedigitalphotos_net

Intalnirile pe net sunt asemanatoare shoping-ului pe net: desi crezi ca stii la ce sa te astepti cand il/o intalnesti pentru prima oara, surprizele nu sunt deloc putine. Si nu intotdeauna sunt placate, dimpotriva. Asa ca mai bine iti faci temele de acasa si vei fi mult mai bine pregatit/a pentru ceea ce urmeaza.

 

 

Iata care sunt lucrurile pe care este bine sa le cauti in profilul lui/ei astfel incat sa nu te intalnesti cu persoana nepotrivita:

 

 

1. Este interesat/a in mod excesiv de modul in care arati

Sigur, toti oamenii doresc sa gaseasca pe cineva de care sa fie atrasi, insa unele persoane exagereaza din acest punct de vedere. Fii atent/a la barbatii/femeile care isi cauta jumatatea care sa fie „sexy”, „tare”, „atragato(a)re”, „hot” sau alte adjective de genul acesta. Daca acestor persoane nu pare sa le pese prea mult de personalitatea si caracterul posibililor parteneri, atunci isi doresc un trofeu cu care sa se mandreasca, o/un femeie/barbat lipsit de substanta.

 

 

2. Nu spun ce au de oferit

Profilul unui/unei barbat/femei n-ar trebui sa contina doar ceea ce el/ea doreste de la un posibil/a partener/a, ar trebui sa spuna si ceea ce el/ea aduce intr-o relatie. Fara a fi arogant/a sau superficial/a ar trebui sa poata explica de ce este o partida buna. Spre exemplu, s-ar putea promova drept un tip/a dragut/a, loial/a si ca si-ar dori pe cineva pentru o relatie. Daca nu spune nimic despre el/ea atunci s-ar putea sa creara foarte multe si sa ofere prea putine.

 

 

3. Pare ca este o persoana care vrea sa detina controlul

Daca foloseste cuvinte de genul „trebuie sa ai/fii” sau „nu voi permite sa” in detaliile despre cum ar trebui sa fie partenerul/a ar fi bine sa-l scoti din lista ta de posibile intalniri. Acest/a barbat/femeie isi doreste pe cineva care sa faca doar ce vrea el/ea, cand vrea el/ea.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole