Ce vor femeile in pat in functie de zodie

16 ianuarie 2020,
Vizualizari: 115.122, 1 azi
Ce vor femeile in pat

Femeia Sagetator

Ii place sa exploreze sexul, are tot timpul idei. Femeia Sagetator este vesela, sincera si de incredere. Poate fi dificil sa faci sex cu o femeie Sagetator pentru ca nu stie sa-si scoata la iveala feminitatea si se comporta deseori ca un prieten loial. Femeia Sagetator cauta un barbat puternic, independent, aventuros in dormitor, care sa stie sa-i exploreze femininatatea si sa o dezlantuie.

Femeia Capricorn

Este muncitoare si vrea sa-i fie recunoscute meritele in pat. Femeia Capricorn este egoista si cauta barbati care sa puna satisfacerea ei pe primul loc. Femeia Capricorn isi respecta partenerii de cuplu pentru ca are un respect profund pentru tatal lor. Ii place sa faca sex, insa este timida uneori si ezitanta. Nu vrea sa se implice prea mult sentimental pentru a nu deveni dependenta de o relatie.

Femeia Varsator

Este inteligenta, insa deseori face greseli cand vine vorba de sex. Este mai mult interesata de cariera decat de sex si cei mai multi dintre partenerii de cuplu sunt mai mult iubiri platonice decat amanti. Femeia Varsator cauta un barbat care sa o elibereze de latura conservatoare pentru a se putea bucura de partidele de sex.

Femeia Pesti

Este visatoare, are in minte partide ideale de sex si de multe ori este dezamagita de ceea ce primeste. Se implica in relatii din impuls, fara sa analizeze si are de castigat sau de pierdut. Femeia Pesti este introvertita si are de luptat pentru a scoate la lumina femeia senzuala care este, de fapt. Are nevoie de un barbat rabdator care sa-i creasca respectul de sine si sa-i ofere si dragoste, si nopti fierbinti. Pentru femeia Pesti dragostea si sexul sunt pe acelasi palier.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole