Ce vor femeile in pat in functie de zodie

16 ianuarie 2020,
Vizualizari: 115.132, 1 azi
Ce vor femeile in pat

Femeia Leu

II place sa domine intr-o relatie, cu toate acestea stie sa-si faca partenerul de sex sa se simta ca un rege. Carismatica si feminina, femeia Leu isi arata si latura romantica in timpul sexului. Desi nu cauta, neaparat, un potential sot, femeia Leu stie sa pastreze o relatie. Desi ii place sa domine, stie ca nu ea este cea mai importanta persoana dintr-o relatie si are grija si de nevoiele partenerului. Ii place sa se joace, sa mangaie si sa fie mangaiata, sa imbratiseze si sa fie imbratisata, asa ca preludiul este una dintre cele mai importante parti ale sexului cu o Leoaica.

Femeia Fecioara

Este foarte critica cu partenerul de sex. Vrea perfectiune, desi nu-i da barbatului nici macar un indiciu despre ce-i place si ce nu. Este greu de multumit si pretentioasa. Stie sa cucereasca partenerii de sex si deseori aleg barbati care au nevoie de o salvatoare din punct de vedere sexual. Cauta dragostea si pasiunea pura, fara complicatii, insa. Femeia Fecioara cauta perfectiunea si cand este vorba sa ofere placere. Invata foarte repede si orice barbat si-ar dori sa aiba in pat o femeie Fecioara, din acest punct de vedere. Partenerul perfect este barbatul Pesti.

Femeia Balanta

Este carismatica si sentimentala, in cautarea echilibrului perfect. Este experta in seductie si isi foloseste toate atuurile pentru a cuceri un barbat. Femeia Balanta este greu de multumit si va cauta continuu partenerul ideal care sa-i satisfaca toate fanteziile sexuale. Ii plac barbatii mai in varsta care ii pot oferi stabilitate financiara. Barbatii nu vor fi dezamagiti de prestatiile sexuale ale unei femei Balanta pentru ca stie sa-si puna in valoare feminitatea.

Femeia Scorpion

Ii place sexul si n-ar trebui sa te mire daca face ea primul pas. Este manipulatoare si nu va accepta nicio scuza daca nu te ridici la nivelul asteptarilor ei sexuale. Desi isi va cauta placerea si in alta parte, femeia Scorpion este foc si para daca afla ca ai calcat stramb. Femeia Scorpion este in cautarea barbatilor puternici, energici, care sa fie tot timpul pregatiti sa-i ofere placere.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole