Horoscopul sexual al saptamanii 27 august – 3 septembrie. Crize de comunicare, accese de furie si iesiri violente. Previziuni pentru toate zodiile

27 august 2017,
Vizualizari: 5.684, 1 azi

Sagetator

Simti o conexiune puternica cu partenerul de cuplu, il sprijini si te sprijina. Daca au fost tensiuni in relatie, acum este momentul propice sa va rezolvati problemele. Este posibil ca unul dintre voi sa tanjeasca dupa mai multa afectiune.

 

 

Capricorn

O perioada favorabila relatiei de cuplu, te bucuri de prezenta prietenilor si a familiei largite. Atmosfera este armonioasa cu ras si voie buna. Pot aparea turbulente in viata celor singuri din cauza faptului ca nu-si seteaza prioritati in viata personala.

 

 

Varsator

Circumstante favorabile vietii profesionale, se anunta o avansare sau o marire de salariu, ceea ce poate scadea pentru o vreme prezenta in viata de familie. Progresul financiar, insa, iti va da mai multe oportunitati in ceea ce priveste stabilirea armoniei in cuplu.

 

 

Pesti

Esti sensibil la modul in care te privesc ceilalti si incepi sa nu ai incredere in tine. Te simti neglijat, ignorant si neinteles. Vorbeste deschis cu partenerul de cuplu, iar daca situatia persista, poate ca a venit timpul sa pui punct relatiei.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole