Horoscopul sexual al saptamanii 27 august – 3 septembrie. Crize de comunicare, accese de furie si iesiri violente. Previziuni pentru toate zodiile

27 august 2017,
Vizualizari: 5.684, 1 azi

Leu

Esti afectuos cu persoana iubita si mai ales cu copiii. Ai o dispozitie crescuta pentru petreceri si intalniri cu prietenii. Daca esti singur, relatiile cu persoanele de sex opus sunt armonioase. Nu este exclus sa incepi o noua idila.

 

 

Fecioara

Ceva din interiorul tau iti saboteaza relatia de cuplu. Nu ascunde “sub pres” problemele si discuta-le imediat ce apar. Este posibil sa te simti dominat de partener, iar acest lucru sa intensifice sentimentul ca nu esti iubit si apreciat pe cat meriti.

 

 

Balanta

Esti stralucitor si ai pofta de aventura. Nu iti plac amanarile, restrictiile si te irita orice forma de autoritate. Vrei sa fii liber, sa faci doar ce iti aduce tie placere. Nu sunt excluse accesele de furie si chiar iesirile violente. Atentie!

 

 

Scorpion

Te concentrezi mai mult pe sarcinile de la locul de munca si mai putin pe relatia amoroasa. Partenerul nu este foarte incantat si pot aparea frustrari. Ai, insa, abilitatea de a aranja lucrurile astfel incat, pe termen lung, rezultatele sa fie pozitive.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole