Fantezii sexuale in functie de zodie. Iata la ce viseaza barbatii in secret

23 ianuarie 2020,
Vizualizari: 92.120, 1 azi
fantezii sexuale zodii

Fantezii sexuale in functie de zodie. Sagetator

Sa faceti dragoste intr-un loc exotic este fantezia barbatului Sagetator. Da, in conceptia lui locurile publice sunt excelente, mai ales in cazul unui sagetator tanar. In acelasi timp insa, si un weekend romantic intr-o statiune poate fi incadrat tot in locuri exotice.

Capricorn

Barbatul Capricorn simte adesea ca romantismul inseamna graba. Dorinta lui secreta este ca intr-o zi sa suni la birou si sa spui ca esti bolnava si sa va petreceti toata ziua in pat, ca si iubitii pierduti pe o insula pustie.

Varsator

Uneori, reprezentantul acestei zodii doreste indeplinirea fanteziilor la care viseaza fara sa faca rabat de la locul practic in care isi invita partenera. Cumpara-i o carte pentru adulti sau priviti impreuna filme erotice care sa-l incurajeze sa incerce si altceva.

 

Pesti

Daca un barbat pesti vede o scena sexy intr-un film, de multe ori o va revedea in mintea sa. Prin urmare, fie te imbraci precum actrita sa favorita, fie ii spui cateva cuvinte care sa-i declanseze amintirile, imaginatia lui sexuala va fi inspirata.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole