Fantezii sexuale in functie de zodie. Iata la ce viseaza barbatii in secret

23 ianuarie 2020,
Vizualizari: 93.000, 1 azi
fantezii sexuale zodii

Fantezii sexuale in functie de zodie. Leu

Daca esti suficient de curajoasa incat sa va filmati partidele de zmor, barbatul leu este cel care se bucura atat de proces, cat si de productia care rezulta. Daca insa te ingrozeste gandul de a fi pe camera, atunci o oglinda pe tavan sau langa pat poate sa-i provoace o bucurie similara.

Fecioara

Barbatul fecioara este adaptabil, asa ca multi dintre reprezentantii acestei zodii prefera mai degraba sa incercati mai multe pozitii decat sa aiba una singura de care sa se bucure tot timpul. Prin urmare un menage a trois s-ar putea sa fie dorinta lui secreta, chiar si cu cealalta persoana, imaginara.

Balanta

Dorinta unui barbat din aceasta zodie este pur si simplu sa-ti satisfaca cea mai fierbinte fantezie a ta. Indiferent despre ce este vorba, daca poate sa faca ceva interesant pentru tine in pat, atunci se simte mai increzator in fortele proprii.

 

Scorpion

Niciodata nu subestima sexul de impacare cu barbatul Scorpion. Poate simti ca trebuie sa-l lasi singur atunci cand se afla intr-o dispozitie agresiva, insa eliberarea tensiunii printr-o partida de sex este ceea ce de fapt isi doreste.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole