Cele mai bune iubite ale zodiacului. Tu pe ce loc te clasezi?

24 septembrie 2019,
Vizualizari: 22.031, 1 azi
Cele mai bune iubite ale zodiacului

Domnilor, doamnelor, sunteti pregatiti sa aflati adevarul? Acestea sunt cele mai bune iubite ale zodiacului. Pe ce loc se claseaza iubita ta?

Incepem numaratoarea inversa!

  1. Scorpion

Fii atent la femeile din zodiac Scorpion. Trebuie sa fii pregatit pentru o astfel de iubita, foarte pasionala, foarte directa, iti arata dragostea intr-un mod la care nu te-ai fi gandit. Dar sa nu o superi. La cea mai mica greseala esti doborat.

  1. Fecioara

Iubita din zodia Fecioara este foarte critica. Nu se simte sigura pe ceea ce are si vei fi nevoit sa ii spui de fiecare data cat de mult o iubesti. Si cu cat ii vei spune mai mult, cu atat va avea nevoie de mai mult. Este foarte geloasa si va pune intrebari despre fiecare persoana cu care te vei intalni.

  1. Berbec

Relatia cu o femeie din zodia Berbecului este foarte intensa. Este pasionala si actioneaza atat de rapid, incat poti fi intimidat de ea, mai ales la inceputul relatiei. In momentul in care nu se va simti dorita va pleca fara sa ceara prea multe explicatii. Daca se simte iubita va face totul pentru partenerul sau.

Taur

Femeile Taur isi doresc libertate, de aceea se vor lasa greu cucerite si nu vor accepta orice barbat intr-o relatie. Insa cand va hotari ca esti demn de dragostea ei, va fi foarte loiala si ti se va dedica in totalitate. Atentie! NU o da in bara, pentru ca nu vei avea a doua sansa!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie:

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole