Calendarul sexual 2014: O pozitie pe luna

15 ianuarie 2014,
Vizualizari: 5.306, 1 azi
mai multa actiune in pat

Daca v-ati propus sa va condimentati relatia de cuplu, n-ar fi rau sa adoptati o pozitie noua in fiecare luna. Iata cum arata calendarul sexual 2014.

 

Ianuarie – Fata in fata

O alternativa a pozitiei ea deasupra, cu diferenta ca barbatul sta in sezut, cu spatele sprijinit de spatarul scaunului/fotoliului, de perete, de tablia patului etc. Pozitia este seducatoare si ofera un bun prilej de contact vizual, care va creste intimitatea.

 

Februarie – Lingurita modificata

Fata in fata, pe o parte, femeia ridica piciorul de deasupra, iar barbatul isi aduce piciorul intre ale ei. Pentru un plus de excitare, puteti incerca sa va rasuciti, astfel incat ea sa fie deasupra. Este o pozitie lenesa, dar incitanta.

 

Martie – “Cina” romantica
Lubrifierea este o parte foarte importanta cand faci sex. Iar o stimulare reciproca poate fi inceputul unei nopti de neuitat.

Aprilie – Fluturele

Femeia se asaza pe o suprafata – patul, masa etc. – cu picioarele in afara suprafetei. El sta fie in picioare, fie in genunchi, in functie de inaltimea platformei pe care este asezata femeia. Pentru un plus de excitare, picioarele ei se pot odihni pe umerii lui.

 

Mai – In picioare

Necesita mai multa forta din partea lui si un perete de sprijin. Pozitia poate suferi “modificari”, in sensul ca femeia poate gasi o suprafata mai inalta pe care sa se aseze. Nu trebuie sa fie nici prea inalta, nici prea jos, ci fix atat cat barbatul sa nu depuna un efort mare pentru penetrare.

 

Iunie – Ea deasupra

Femeile simt si ele nevoia unei dominari, asa ca nu strica sa mai fie si din cand in cand deasupra. De alte detalii nu mai este nevoie. Toata lumea stie ce are de facut.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări