6 motive de divort, in functie de zodie

29 decembrie 2018,
Vizualizari: 25.724, 1 azi
sfatulparintilor.ro-gentleman

Cand oamenii divorteaza, cauzele sunt complexe si variate. La fel de complexe si variate ca motivele pentru care au format un cuplu. Astrologii spun, insa, ca oamenii sunt predispusi la anumite gesturi din cauza semnului zodiacal sub care s-au nascut. Si, daca le cunosti, si le eviti, relatia de cuplu ar putea dura pana la adanci batraneti.

 

Iata care ar putea fi motivele de divort in functie de zodia in care te-ai nascut, asa cum sunt descrise de catre astrologul John Townley, in cartea sa “Composite Charts: The Astrology of Relationships”.

 

 

1. Infidelitate

Cele mai predispuse zodii spre infidelitate sunt Berbecul, Leul, Gemenii, Sagetatorul si Scorpionul.

Leul si Berbecul sunt fascinati de persoanele care le slavesc egoul, iar Gemenii si Sagetatorii insala de dragul aventurii. In ceea ce-i priveste pe Scorpioni, daca nu primesc suficient sex acasa, vor cauta in alta parte.

 

 

2. Inselat emotional

Daca zodiile de mai sus cauta implinirea fizica, Balantele, Racii si Pestii o cauta pe cea emotionala. Chiar daca sexul este la cote satisfacatoare, daca ei nu simt si o conectare emotionala, o vor cauta la altcineva. Cel mai probabil, ei nu vor ajunge la sex, cu “amantii”, ci vor cauta atentie si afectiune.

 

 

3. Lipsa angajamentului

Persoanele imprevizibile nu sunt foarte buni soti, mai ales cei care nu sunt obisnuiti sa termine ceea ce au inceput. Gemenii sunt cunoscuti pentru inconsistenta lor, par ca nu se angajeaza suficient intr-o relatie si, din aceasta cauza, partenerii lor se simt nesiguri in relatie. Cei mai predispusi divorturilor si recasatoriei sunt Gemenii si Sagetatorii. Si despre Berbeci se poate spune ca au probleme cu “stapanirea de sine” si se pot angaja in relatii “zbuciumate”.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole