Ultimele

Top 7 pozitii sexuale care ii innebunesc pe barbati

Relatii & Cuplu » Educatie sexuala » Top 7 pozitii sexuale care ii innebunesc pe barbati
pozitii sexuale care ii innebunesc pe barbati

Chestionarele efectuate periodic de catre reviste de specialitate destinate barbatilor ne dezvaluie, noua tuturor, care sunt pozitiile sexuale pe care ei, reprezentantii sexului tare, le prefera. Fie ca sunt vechi sau noi pentru unii, exista o ierarhizare a succesului pe care acestea le au cand vine vorba de sex la barbati. Este bine de stiut, aviz amatorilor. Unele pozitii nici nu necesita multe explicatii de ce sunt preferate de barbati. Ei le iubesc pur si simplu. Cand vine vorba de sex, ratiunea nu mai conteaza, evident.

Iata topul celor mai incitate pozitii sexuale asa cum au fost ele votate si apreciate de barbatii ce au participat la acest chestionar in SUA.

Locul 1. Femeia deasupra

Barbatii iubesc foarte mult aceasta pozitie. Femeia nu trebuie decat sa preia controlul si sa va bucurati impreuna de ceea ce va urma.

Locul 2. Misionarul

Acum el este in pozitia dominanta. Cu toate aceastea femeia poate hotari cat de lent sau cat de rapida trebuie sa fie miscarea sau cat de adanc poate el merge. Dupa cum bine stiti, cele mai bune partide de sex se aseamana cu o conversatie reusita. Iar pozitia misionarului permite corpurilor voastre sa comunice intr-o maniera placuta pentru amandoi.

Citeste si: 4 pozitii sexuale indraznete in functie de cat de flexibil esti

Locul 3. Femeia deasupra insa cu spatele la el

Aceasta pozitie poate fi foarte incitanta pentru el intrucat ii ofera exact aceasi priveliste ca atunci cand el este in spatele partenerei. Insa spre deosebire de aceea, acum femeia este cea care detine controlul. Aceasta pozitie nu va permite sa va priviti in ochi in timp ce faceti dragoste insa reprezinta o alternativa la clasicele moduri de a face sex.

Locul 4. Pe la spate

Este pozitia preferata de majoritatea barbatilor. In acel moment el este cel care detine controlul total: el hotaraste ritmul si profunzimea penetratii facandu-l sa se simta regele dormitorului.

Locul 5. In picioare

Nu se poate spune ca aceasta este cea mai potrivita pozitie pentru o actiune de lunga durata, insa este nemaipomenita pentru a face un barbat sa se simta irezistibil. Indiferent ca sprijini partenera de un perete sau o apleci peste noua masa din bucatarie aceasta pozitie spontana este perfecta pentru o partida rapida.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 30 mai 2023