7 parti ale corpului unui barbat care le impresioneaza pe femei

21 august 2023,
Vizualizari: 51.528, 1 azi
parti ale corpului unui barbat

Multi barbati sunt interesati sa stie care parti ale corpului masculin sunt cele mai atragatoare pentru femei. Pentru barbatii interesati de acest subiect vom apela la un studiu realizat pe un esantion de cateva sute de femei care au raspuns la intrebarea de mai sus. Iata lista celor mai hot componente ale corpului masculin din punctul de vedere al femeilor.

Domnilor, fiti atenti, acum veti sti unde aveti de lucru pentru a impresiona o femeie.

1. Umerii lati bine conturati sunt irezistibili in ochii femeilor

Majoritatea femeilor care au participat la sondaj a declarat ca se dau in vant dupa barbatii cu umerii lati, bine conturati intrucat acestia sunt un semn al puterii si masculinitatii. Domnilor mergeti la sala daca vreti cu adevarat sa va impresionati partenerele. Nici o femeie nu poate rezista unui barbat cu umeri puternici, o spun chiar ele.

2. Femeile sunt atrase de barbatii cu muschii pectorali cizelati

Barbatii iubesc sanii frumosi ai femeilor, fie ei naturali sau cu implanturi. Si viceversa este valabila mai putin partea cu implanturi. Barbatul cu pectoralii bine lucrati e prezent in fanteziile multor femei. Acestea spun ca pot sa-si dea seama despre cum arata pieptul unui barbat dupa modul in care stau hainele pe el. Femeile se folosesc de push-up pentru a rezolva problema, din nefericire barbatii nu au o asemenea optiune, doar exercitiile fizice.

Citeste si: Ce gandesc barbatii despre corpul lor? 8 adevaruri fundamentale

3. Bicepsii mari atrag atentia femeilor

Bicepsii mari, bine definiti nu doar ca sugereaza putere, insa dezvaluie si faptul ca un barbat are grija de corpul sau. Iar femeile sunt impresionate de barbatii care au grija de diferite lucruri. In plus, in multe dintre fanteziile ale femeilor acestea fac dragoste lipite de perete, iar pentru asta au nevoie de un barbat puternic care sa le tina in brate cu usurinta.

4. Buzele pline ale barbatilor sunt apreciate de femei

Nu doar barbatii se uita lung la buzele asemanatoare cu cele ale Angelinei Jolie. Femeilor le plac buzele pline si senzuale ale barbatilor  si nu doar din punct de vedere estetic.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole