5 lucruri pe care poti sa le spui despre ea in 5 secunde

16 septembrie 2022,
Vizualizari: 9.245, 1 azi
poti sa le spui despre ea in 5 secunde

Mare atentie, domnilor: fata dupa care tocmai ti se scurg ochii e posibil sa nu fie ceea ce pare. Studii recente demonstreaza ca persoanele care arata foarte bine au tendinta sa fie mult mai dominatoare, pline de nevoi si tot felul de cerinte si mult mai egoiste si preocupate de propria persoana, in detrimental celor din jur. Iar subconstientul tinde mai mereu sa asocieze un chip frumos cu cele mai bune intentii sufletesti.

Site-ul www.menshealth.com reda 5 lucruri pe care le poti recunoaste si trage drept concluzii despre o “ea” in primele 5 secunde dupa ce o vezi.

1. Cu cat pare mai pierduta in spatiu, cu atat mai intentionat e posibil sa se afle acolo

Mai ales daca o vezi pusa la patru ace din cap pana in picioare, in mod sigur nu s-a oprit acolo doar  ca sa bea un pahar de apa. Femeile ies in baruri fiind interesate de barbati, fara dubiu.

2. Daca bea vin rosu, poate fi interesata clar de sex

…Sau, ma rog, poate ca doar ii place vinul rosu, insa cercetatorii italieni afirma ca femeile care beau doua pahare de vin rosu pe zi sunt dispuse si chiar fac mult mai mult sex decat celelalte categorii neconsumatoare.

3. Daca isi roteste privirea in jur, cauta aventura

Fii atent la privirea ei: cercetatorii americani sustin ca femeile cu ochii mari, deschisi, sprancenele usor ridicate si privirea atenta isi arata, de fapt, disponibilitatea sexuala inca de la bun inceput.

4. Daca e genul “sport” nu-si face probleme ca tu nu esti imbracat in costum

Mai ales daca o intalnesti la sala, in mod clar o sa-ti ignore transpiratia si n-o s-o intereseze ca nu mirosi ca sos din dus. Femeile atletice si iubitoare de sport au tendinta clara de a renunta la pretentii prea mari cand vine vorba despre aspectul fizic al masculului pe care au pus ochii, sustin cercetatorii americani.

5. Cu cat pare mai distant, cu atat e posibil sa fie mai active si interesata sexual

Cercetatorii au declarat ca femeile care par “regine de gheata”, genul ala de care nu prea te poti atinge, cu atat mai active sexual e posibil sa fie. Daca iti arunca o privire glaciara, asta nu inseamna ca tocmai n-a dat o tura de apartament la vecinul de palier.

foto: Depositphotos.com

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole