Cum sa folosesti cele 5 simturi ca sa-i cresti placerea sexuala

28 februarie 2023,
Vizualizari: 10.498, 1 azi
placerea sexuala

Sexul este o experienta complexa care nu tine doar de felul in care o faci sa geama, sau de felul in care te uiti la ea, sau o atingi, ci de toate acestea la un loc, plus mult mai multe.

Unde incepe, de fapt, placerea? Cu o atingere? Poate ca aceasta este cheia care deschide usa catre tine…Cert este ca toate cele cinci simturi participa la aceasta senzatie de placere – afirma Justin Sitron, cercetator la Universitatea Widener. Si nu numai cele cinci simturi ale ei, ci ele impreuna cu ale tale. Atunci cand ele sunt impletite intr-o comuniune perfecta, exact in acel punct incepe placerea.

Site-ul Menshealth.com explica cum sa folosesti toate cele 5 simturi atunci cand faci sex.

1. Atingerea

Este primul “buton” care trebuie apasat ca sa declansezi starea de placere a unei femei si afirmatia se afla inclusa si in Journal of Sex Research. Daca celelalte simturi nu se angajeaza intr-o actiune neaparat reciproca, atingerea, insa, este mereu reciproca. O tehnica prin care atingerea se poate simti la cote maxime e urmatoarea: asaza-ti partenerul intins pe spate, in pat, cu ochii inchisi, si mangaie-i, fata, ochii, gatul, ca si cum ar fi ultima sansa de a atinge pe cineva.

Mangaierile apoi se pot muta catre torace, abdomen, picioare si oriunde simtiti s-o faceti. Toate miscarile au rostul de a incarca de erotism zonele erogene de maxima intensitate: sanii si zona genitala vor deveni, astfel, mult mai sensibile, atunci cand va veni randul lor la atingere. Vor fi deja pregatite in acest sens.

Citeste: Cum sa intensifici placerea sexuala a partenerei

2. Mirosul

Poate ca mirosurile unei sali de gimnastica sunt convingatoare in a-ti acoperi bine de tot cu deodorant si parfum propriul miros natural. Culmea este ca mirosul natural al fiecaruia poate fi un aspect foarte important in excitarea sexuala, avand in vedere ca este incarcat de feromoni umani. Asadar… transpirati impreuna, activati-va impreuna glandele apocrine, cele care elibereaza feromoni. Fiecare femeie reactioneaza diferit. In loc de parfum, puteti utiliza pudra de talc pentru copii, usor mentolata – la o prima intalnire, pentru impresie. E mult mai eficienta decat parfumul.

3. Auzul

Gemetele tale ar putea-o excita, insa n-o vor urca pe pereti de placere, asta e clar. Gemetele femeii sunt in semn clar de placere catre barbat, dar invers nu e la fel de valabil, intrucat semnele ca un barbat e excitat sunt evidente, nefiind nevoie de gemete. Ea mai degraba are nevoie sa comunice. Asadar, spune-i, pur si simplu, in cuvinte clare tot ce vrei sa-i faci in timpul sexului, folosind un vocabular pe care stii sigur ca-l agreeaza si ea. Mai exista varianta muzicala: pune-i melodiile cu versuri sugestive care sa lucreze in acelasi sens in care ai face-o si tu.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole