15 semne ca ai un iubit care vrea sa-ti controleze viata

10 aprilie 2018,
Vizualizari: 12.005, 1 azi
problemesex-control

 

11. Aplica principii diferite pentru voi

Nu-i place cand iesi in oras cu amicii, insa cand vine vorba despre el, e cel mai natural lucru din lume. Si oricum, daca cumva nu-ti place vreun anume prieten din anturajul lui, te face mereu sa crezi ca problema e la tine.

 

 

12. El decide mereu pentru tine si viata ta

Pare mereu tipul care e acolo cand ai nevoie de el, insa in realitate te manipuleaza si decide el in locul tau.  Si atunci cand se intampla sa decizi singura, iti va demonstra ca ai procedat gresit fiindca nu l-ai ascultat.

 

 

13. Cade in depresie atunci cand tu iei pozitie

Ba chiar l-ai putea vedea cum incepe sa planga daca tu nu cedezi si in urma unei certe dintre voi iti mentii pozitia. O sa-l vezi ca-ti spune cat de mult sufera, s-ar putea sa vezi si lacrimi, totul pentru a te inmuia si determina sa cedezi in favoarea lui.

 

 

14. Iti pierzi independenta

Si utie asa te trezesti ca-i ceri permisiunea pentru orice. Si esti ferm convinsa ca el e cel mai bun lucru care s-a intamplat in viata ta. Il crezi un fel de zeu.

 

 

15. Ajungi sa nu mai stii ce vrei

Intreaga ta viata graviteaza in jurul lui. Te-a facut sa crezi ca el e singurul din lumea asta care te poate face fericita, in timp ce nimeni altcineva nu va fi in stare vreodata. Culmea e ca si tu crezi asta. Fericirea lui e si a ta, dorintele lui sunt si ale tale, bucuriile lui te fac si pe tine fericita.

 

Toti partenerii au mici gelozii si si-ar dori sa fie cat mai siguri pe partenerul de viata, totusi, exista o granita intre o situatie de normalitate si una bolnava si obsesiva.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , ,

codul
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole