Ultimele

Jelqing, noul sport pentru marirea penisului. Oare chiar functioneaza?

Relatii & Cuplu » Stiri » Jelqing, noul sport pentru marirea penisului. Oare chiar functioneaza?
Jelqing marirea penisului

Nu mai incape indoiala ca barbatii sunt obsedati de marimea penisului lor. Si, in goana lor dupa impresionarea partenerelor, cauta sa faca diverse artificii astfel incat “barbatiile” sa fie mai mari. Din pacate, nu sunt la fel de norocosi cand vine vorba despre augmentari. Daca femeile isi pot mari sanii fara mari riscuri, in cazul urmasilor lui Adam, lucrurile nu sunt chiar atat de roz. Penoplastia (marirea de penis) vine la pachet cu riscuri uriase: infectii, cheaguri de sange, erectii slabe, scurgeri de urina. Efectele secundare sunt mai grave decat problema in sine.

Asa a aparut jelqing. O metoda non invaziva si GRATIS de marire a penisului.

Ce este jelqing?

Se pare ca tehnica nu este chiar o noutate, ea fiind practicata in antichitate de catre civilizatiile arabe. De curand a reintrat in atentia barbatilor doritori de penisurimai mari. Metoda consta in exercitii de stretching menite sa adauge cativa centrimetri in plus atat la lungimea, cat si la grosimea penisului.

Citeste si: E posibila marirea naturala a penisului?

Ce trebuie facut?

Asteapta pana cand penisul este aproape erect. Apoi, lubrifiaza-l si prinde baza penisului intre degetul mare si aratator. Apoi aplica presiune si trage inspre varful organului, ca si cum l-ai “mulge”. Cand ai ajuns la capat, eliberezi si reiei. Adeptii metodei spun ca este nevoie de aproximativ  20 de minute de astfel de exercitii”.

Jelqing este un fel exercitii de “bodybuilding” pentru penis. Adeptii metodei spun ca la baza acestor exercitii stau doua principii. In primul rand exercitiile ajuta la cresterea fluxului sangvin in penis, ceea ce va duce la marirea acestuia. Celalalt principiu consta in faptul ca prin acest masaj se pot crea microrupturi, noi celule se vor crea pentru a repara “rupturile” si astfel va creste marimea penisului.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 7 martie 2023