Ultimele

Jelqing, noul sport pentru marirea penisului. Oare chiar functioneaza?

Jelqing marirea penisului

Chiar functioneaza jelqing?

Vestile din lumea medicale nu sunt foarte bune. “Aceste practici pleaca de la niste principii gresite despre anotomia organului reproducator masculin. Cand un barbat practica jelqing el impinge sangele in camerele erectile si, practic, isi umfla penisul. Se poate vorbi de marire doar atat timp cat penisul este moale, apoi semi-erect. In erectia completa, nu este nici mai mare nici mai mic decat a fost inainte de exercitii”, explica dr. Jesse N. Mills.

Medicii avertizeaza ca practica poate face mai mult rau decat bine pentru ca presiunea exercitata pentru scurt timp nu va avea efectul scontat, dar va contribui cu siguranta la scaderea capacitatii de erectie. “Este ca si cand ai impinge dintii cu limba sau cu mana 20 de minute pe zi, ca sa-i indrepti. Pana la urma, fara aparat dentar, nu vei ajunge la rezultatul dorit. In cazul penisului, aceasta presiune poate afecta calitatea vaselor de sange care vascularizeaza penisul iar, cu timpul, se va ajunge la disfunctii erectile”, a adaugat Dr. Paul Turek, specialist in reproducere masculina. Mai mult, aceasta presiune va duce, in timp, si la curbarea penisului.

Nu rata nici: Metode de marire a penisului: Care dintre ele functioneaza cu adevarat?

Ce functioneaza?

Medicii spun ca una din modalitatile cele mai sigure de marire a penisului este dieta. Cand ai mai putina grasime in zona pubiana, penisul va parea mai mare. De asemenea, epilarea parului pubian poate aduce senzatia unor centimetri in plus. Poti scapa astfel de anxietatea ca penisul tau nu este suficient de mare.

Sursa: menshealth.com

Foto: Pixabay.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 7 martie 2023