Sfatulparintilor.ro

Ce zodii au noroc in martie? Venus, zeita iubirii, in Varsator intoarce roata iubirii!

Ce zodii au noroc in martie - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_181581286_L

Desi primavara, din punct de vedere astrologic, nu incepe decat pe 20 martie, cand Soarele intra in zodia Berbec, speram ca evenimentele naturale vor incepe deja sa exercite forte puternice de primavara timpurie. In acest fel, lumea plantelor nu numai ca ne multumeste vizual, cu lastarii ei proaspeti si vioi, ci ne duce si intreaga fiinta pentru inviorare si reinnoire spirituala. Atunci vom inflori in interior și vom renaste cu vitalitate si, prin urmare, ne vom desfasura munca zilnica cu optimism.

Ce semne au noroc cu Venus, zeita iubirii?

Ea a fost in zodia Capricornului pana pe 6 martie, iar apoi s-a mutat in Varsator, pe 7 martie. Asadar, se adapteaza primaverii, pentru ca in Capricorn, ea arata trasaturi destul de conservatoare, dar in Varsator, ea asigura reinnoirea! Desigur, aceasta reinnoire inseamna ceva diferit pentru fiecare dintre noi, in functie de situatia noastra individuala.

Cu Venus in zodia Capricornului au fost favorizati Capricornii, Taurii si Fecioarele, precum si Pestii si Scorpionii. De cand Venus s-a mutat in Varsator, pe 7 martie, roata iubirii va continua sa se ivarteasca, iar acum Varsatorii, Gemenii si Balanta, precum si Berbecii si Sagetatorii vor fi cei favorizati. Cei care nu erau tocmai marii favoriti ai Zeitei Iubirii inainte, acum sunt dintr-o data! Iar ceilalti sapte sunt acum chemati sa actioneze mai intai cu dragoste fata de semenii lor, pentru ca atunci cand se va intampla asta, dragostea se va intoarce imediat. Asa cum cineva striga in padure, asa se aude ecoul.

Dar deja pe 6 aprilie, roata iubirii se va intoarce din nou, pentru ca atunci Venus va intra in zodia Pestilor, motiv pentru care vor fi din nou schimbari, dar asta este inca departe in acest moment. Amintiti-va doar ca Venus se simte cu adevarat ca acasa in Pesti, deoarece este exaltata in acest semn de apa.

Cateva caracteristici ale lui Venus, zeita iubirii

Vom discuta acum cateva dintre caracteristicile lui Venus, in special cele pozitive si minunate, desi trebuie amintit imediat ca Venus poate cobori si in opus – locuri foarte joase. Si ea nu ne afecteaza doar de sus, ci este si in noi toti, in sufletul nostru, complet independent de sexe, adica la femei si la barbati. Dar astazi, vrem sa ne ocupam doar de calitatile sale.

Dupa cum se stie, Venus apare ca o stea de seara si ca o stea de dimineata. Cand apare ca steaua diminetii, rasare inaintea Soarelui in est si apoi straluceste minunat in intuneric in zori. Si cand apare ca steaua serii, apune doar dupa Soare si apoi radiaza pana la noi lumina sa stralucitoare si prietenoasa. Si daca lasi aceasta lumina sa te influenteze, in noi se trezesc sentimente placute, binevoitoare, iubitoare si, de asemenea, de dor. Este cineva printre noi care a experimentat asta? Daca da, atunci este timpul sa acceptam invitatia lui Venus.

„Micul benefic” (marele benefic este Jupiter, dupa cum stim cu totii) a fost privit ca o stea a uniformitatii si a ordinii in timpurile primordiale, datorita orbitei sale aproape circulare. Si legea numerica pe care o arata in miscarile ei este, de asemenea, destul de ciudata. Orbitele ei in jurul soarelui au ca rezultat anumite rapoarte numerice care amintesc de raportul de aur. Acest raport de aur este considerat simbolul armoniei si frumusetii. Motiv pentru care Venus este deja legata de legea frumusetii, prin sincronizarea miscarilor ei.

Venus este insotitoarea Soarelui

Venus este intotdeauna aproape de Soare si nu este niciodata la mai mult de 48 de grade distanta de acesta. Acesta este motivul pentru care o cuadratura la Soare, care necesita 90 de grade, nu se formeaza niciodata. Cel mult o jumatate de cuadratura cu 45 de grade. Dar asa cum spune deja numele, acesta nu are acelasi efect ca o cuadratura. Iar dezacordurile minore vor fi totusi permise, chiar si cu Soarele! Din aceste motive, se spune ca Venus stabileste relatii intre steaua centrala, Soarele, cu eu/ego-ul sau si ceea ce exista in afara Soarelui. Ea este asadar creatorul relatiei! Dar, impreuna cu celelalte vedete, poate forma toate aspectele, motiv pentru care isi poate arata si latura acra, si poate distruge relatiile. (Dar nu vom vorbim despre asta astazi).

Mercur, de asemenea, insoteste intotdeauna Soarele, dar Venus are o caracteristica pe care planeta intelectuala Mercur nu o are, si anume legea armoniei. Aceasta armonie este in conformitate cu ceea ce apartine impreuna si este inrudit unul cu celalalt. Pentru Mercur, exista doar consideratii sobre care ar trebui tratate, cat mai repede posibil – castigarea banilor, pentru ca, la urma urmei, sunt necesari pentru viata. Venus, pe de alta parte, doreste intotdeauna sa creeze o stare de armonie, sa stabileasca un echilibru intre partile implicate si apoi sa se bucure, sa se bucure si sa se bucure de aceasta stare de armonie, cat mai mult timp posibil.

Marte, din nou, este destul de diferit. Venus vrea sa-l admire, dar el vrea sa-si atinga obiectivul rapid. Venus, pe de alta parte, cauta jocuri amoroase si incearca sa prelungeasca relatiile amoroase, venind mereu cu noi posibilitati. O intalnire cu partenerul ar trebui savurata la maximum. Ea ademeneste cu frumusetea ei si ii promite partenerului ei de dragoste o placere de nedescris. Si artele speciale, cum ar fi cosmeticele si moda, ii servesc, de asemenea, scopului. Insa toate artele clasice intra in domeniul lor si anume pictura, sculptura, arhitectura cladirilor, literatura, poezia si muzica. Si toate acestea, ambitia lor, acest taram infinit al frumusetii, trebuie savurate intr-o minunata convivialitate.

Zile bune pentru dragoste, armonie, convivialitate, placere si arta:

12 Martie, 15 Martie, 17 Martie, 18 Martie, 21 Martie, 24 Martie, 28 Martie, 30 Martie.

Zile bune pentru afaceri, vanzari, negocieri, finante si munca intelectuala:

11 Martie, 13 Martie, 17 Martie, 21 Martie, 22 Martie, 24 Martie, 26 Martie, 29 Martie.

Influenta Lunii pline in Fecioara

Luna Plina din 18 martie din aceasta zi ne intareste simtul dobandirii, ordinii si diligentei noastre. De ce? Pentru ca Fecioara este condusa de Mercur, iar planeta mentala este responsabila exact de asta. In urma cu doua saptamani, cu Luna Noua in Pesti, a fost exact invers – idealismul era necesar, asa cum Luna Noua era in Pesti, pentru ca Neptun, reprezentantul iubirii divine, domneste in Pesti. Ambele sunt necesare, idealism ca si materialism, cu totii avem nevoie de ambele, painea zilnica, precum si iubirea divina zilnica.

Cele mai abordate de Luna Plina in Fecioara sunt acum Fecioarele insesi, Capricornii si Taurii, precum si Racii si Scorpionii.

De asemenea, chemati sa faca mai mult decat de obicei sunt Leii si Balanța, precum si Berbecul si Varsatorul.

Pestii, Gemenii si Sagetatorii s-ar putea sa nu se gandeasca prea mult la astfel de atitudini materialiste in acest moment, din cauza unghiurilor tensionate. Pana la urma, insa, este vorba „doar” de painea zilnica care trebuie castigata, iar cand se va face acest lucru, va fi suficient timp pentru chestiuni de valoare mai mare.

Citeste pe pagina urmatoarea cum sunt influentate zodiile!

BERBEC

Sanatate

Esti plin de putere si energie – o sansa buna de a te testa cu provocari sportive. Mai presus de toate sporturile de anduranta si un antrenament ar trebui sa fie in fruntea listei. Te vei apropia de corpul visurilor tale printr-un efort continuu. Nu numai ca iti imbunatatesti rezistenta, ci si atractivitatea.

Munca-Viata

Esti pe cale sa traiesti o perioada plina de oportunitati si optimism. Daca vrei cu adevarat, poti sa excelezi. Jupiter si soarele te vor intari; chiar si obiectivele idealiste sunt la indemana ta acum. Ia-o pas cu pas si fa lucrurile cu grija. Ai rabdarea si spiritul de lupta sa treci peste acest lucru.

Dragoste si parteneriat

Gasesti ca este foarte important ca armonia sa iti domine viata privata. Dezacordurile din trecut care au provocat neplaceri pur si simplu, nu te vor lasa sa te odihnesti. Converseaza pentru a clarifica problemele ramase si nu fugi de subiectele incomode. Vei putea sa aplanezi problema si sa-ti consolidezi relatiile in mod semnificativ.

Ce planete sunt retrograde acum? Fii cu ochii in patru!

TESTUL relatiei: Alege cel mai fericit cuplu si afla ce spune raspunsul despre relatia ta

Cele mai RAZBUNATOARE zodii! Nu te pune RAU cu ele!

TAUR

Dragoste si parteneriat

Este foarte frumos sa fii aproape de alti oameni. Ar trebui sa te bucuri din plin de aceasta atmosfera placuta, deoarece totul pare a fi fezabil. Iesi mult si aloca-ti mult timp partenerului tau. Daca esti singur, vei primi mai multe oferte interesante fara sa iei initiativa. Exista un singur lucru pe care trebuie sa-l faci singur – sa iei decizii.

Munca-Viata

Viata este usoara acum. Iti faci treaba bine, fara niciun efort deosebit. Ai o relatie foarte relaxata cu colegii tai si vei primi mult sprijin. Ai posibilitatea de a recruta pe altii pentru scopurile tale, dar ai grija cum utilizezi acest lucru. Cine se simte folosit de tine va inceta sa te sustina rapid.

Sanatate

Usurinta cu care treci prin viata poate avea si efecte negative. Se cere prea putin de la tine si iti pierzi motivatia. Probabil ca si corpul tau incetineste. Mai presus de toate, trebuie sa-ti pastrezi mintea la asta – cursul de motivare bazat pe psihologie ar putea ajuta. Iti poti restabili echilibrul cu acest tip de coaching.

Ce planete sunt retrograde acum? Fii cu ochii in patru!

TESTUL relatiei: Alege cel mai fericit cuplu si afla ce spune raspunsul despre relatia ta

Cele mai RAZBUNATOARE zodii! Nu te pune RAU cu ele!

GEMENI

Munca-Viata

Esti optimist si ai mare incredere in propriile tale abilitati. Multe lucruri sunt acum la indemana ta si nici macar nu trebuie sa faci mari sacrificii pentru ele. Singura problema este ca trebuie sa stii la ce te poti astepta cu adevarat de la tine. Increderea ta exagerata de sine te va tenta rapid sa-ti depasesti limitele practice – si in acest caz nu vei obtine absolut nimic.

Sanatate

Provocarile cu care te confrunti in prezent necesita o cunoastere aprofundata a ta. Este nevoie de o introspectie profunda. Fa-ti suficient timp pentru asta si creeaza o atmosfera linistita pentru asta. Reflecta asupra diferitelor situatii, observa-ti comportamentul si explora motivele acestora. In acest fel castigi claritate si devii mai constient.

Dragoste si parteneriat

In viata ta privata intra in joc influenta negativa a lui Jupiter – te comporti destul de arogant. Iti instrainezi chiar si prietenii intelegatori cu comportamentul tau dominant. Asa ca abtine-te. Descopera cu atentie ce este considerat un comportament acceptabil si apoi nu merge mai departe de atat. In acest fel poti fi vazut ca o persoana hotarata dar in acelasi timp nu vei calca pe degetele nimanui.

Ce planete sunt retrograde acum? Fii cu ochii in patru!

TESTUL relatiei: Alege cel mai fericit cuplu si afla ce spune raspunsul despre relatia ta

Cele mai RAZBUNATOARE zodii! Nu te pune RAU cu ele!

RAC

Munca-Viata

Cu Jupiter si soare care te sprijina, gandirea ta pozitiva este prezenta in fiecare aspect al vietii tale. Vezi viitorul cu incredere si nu vei fi dezamagit. Momentul este potrivit pentru tranzactiile financiare. Fa investitii inteligente si fii capabil sa obtii profituri mari. Iar nevoia ta de extravaganta poate fi satisfacuta cu aceste mijloace in acelasi timp. In acest moment iti poti permite ceea ce visezi in mod normal.

Sanatate

In prezent esti destul de lenes si nu ai nevoie de multa activitate. O faza ca aceasta este perfect naturala si nu ai niciun motiv sa iti faci griji sau sa te invinovatesti. Trebuie doar sa te asiguri ca nu incetinesti complet. Macar incearca sa faci niste miscare, altfel s-ar putea sa incepi sa te ingrasi. Si a scapa de aceasta greutate este cu siguranta mult mai dificil decat sa o dobandesti.

Dragoste si parteneriat

Atasamentul tau puternic fata de lucrurile materiale nu ar trebui sa-ti intunece viziunea asupra valorilor interne. Cand intalnesti pe cineva nou, judeci rapid o persoana dupa aparente. Ai grija sa nu judeci oamenii numai dupa asta – vei intalni apoi oameni interesanti. Acest lucru iti va imbogati viata intr-un mod in care banii nu pot.

Ce planete sunt retrograde acum? Fii cu ochii in patru!

TESTUL relatiei: Alege cel mai fericit cuplu si afla ce spune raspunsul despre relatia ta

Cele mai RAZBUNATOARE zodii! Nu te pune RAU cu ele!

LEU

Sanatate

Relaxarea este un factor important pentru sanatatea ta – asa ca asigura-te ca primesti suficient. Ca prim pas, programeaza-ti ziua intr-un mod rezonabil, astfel incat sa-ti poti indeplini toate obligatiile fara a fi stresat. In al doilea rand, planifica-ti fazele de relaxare. Nu trebuie sa te simti rau ca nu ai facut lucrurile – in acest fel creezi baza unei vieti active.

Munca-Viata

Exista o mare sansa de a iti imbunatati cariera. Este mai important ca oricand sa ramai concentrat pentru a nu incurca lucrurile inainte de a-ti atinge scopul. Nu te simti prea sigur pe tine, ci mai degraba verifica de doua ori inainte de a-ti prezenta rezultatele muncii. Fii atent si corect fata de colegi – aroganta sau reticenta ofera avantaj potentialilor concurenti.

Dragoste si parteneriat

In cazul in care traiesti singur, singuratatea ta va deveni dureros de evidenta. Ai nevoie de cineva cu care sa poti impartasi totul. Acesta ar trebui sa fie motivul pentru a reflecta asupra comportamentului tau arogant actual si a te ajuta sa scapi de el. Acesta este singurul mod in care ceilalti vor avea sansa sa te abordeze. In cazul in care ai deja un partener, ai sansa de a creste in relatie. Dar asta necesita smerenia necesara.

Ce planete sunt retrograde acum? Fii cu ochii in patru!

TESTUL relatiei: Alege cel mai fericit cuplu si afla ce spune raspunsul despre relatia ta

Cele mai RAZBUNATOARE zodii! Nu te pune RAU cu ele!

FECIOARA

Sanatate

Esti in chef sa te rasfeti si sa te rasplatesti. Atata timp cat nu exagerezi, te poti rasfata cu ceva frumos. Dar nu deveni obsedat de distractie. Este mult mai important sa te concentrezi pe auto-reflectie. Gandeste-te la situatia ta de viata si intelege-i tiparele. Acest lucru va promova dezvoltarea intelectuala.

Munca-Viata

Un succes il urmeaza pe celalalt. Increderea de sine este sporita enorm. La un moment dat crezi ca poti pur si simplu sa ignori toate obstacolele – exact aici ar trebui sa te opresti si sa-ti privesti planurile de la distanta. Este imperativ sa actionezi intr-un mod sensibil, care include cantarirea tuturor dificultatilor. Altfel, vei face o greseala dupa alta.

Dragoste si parteneriat

Trebuie sa fii dispus sa faci compromisuri. Nu te astepta ca partenerul tau sa-ti citeasca gandurile – este randul tau sa citesti gandurile! Daca faci un efort real, o viata minunata  impreuna va fi rasplata ta. Acelasi lucru este valabil si pentru persoanele singure – empatia si politetea vor deschide multe usi.

Ce planete sunt retrograde acum? Fii cu ochii in patru!

TESTUL relatiei: Alege cel mai fericit cuplu si afla ce spune raspunsul despre relatia ta

Cele mai RAZBUNATOARE zodii! Nu te pune RAU cu ele!

BALANTA

Munca-Viata

Se recomanda prudenta in ceea ce priveste constelatia ta de Jupiter si Soare. Probabil ca vei experimenta o adevarata plimbare emotionanta cu roller coaster-ul la locul de munca in zilele urmatoare. Cu cat relatiile tale cu ceilalti sunt mai prietenoase si mai placute intr-o zi, cu atat mai putin satisfacatoare s-ar putea dovedi a fi in urmatoarea. Incearca sa actionezi cu mintea limpede si sa acorzi o atentie sporita alegerii cuvintelor.

Sanatate

Chiar daca esti oarecum frustrat sau daca ai dezacorduri cu altii, nu exagera cu programul tau de fitness. Ai tendinta de a avea o atitudine extrema fata de lucruri si vrei sa fortezi succesul sa se intample. In acest fel, vei ajunge sa-i enervezi pe altii sau poti suferi rani.

Dragoste si parteneriat

Nu esti in stare sa ridici din umeri la sentimentul vag ca cineva vrea sa te scoata din sarite. Oamenii te tachineaza putin din cand in cand si asta te poate enerva. Ar trebui sa te straduiesti sa nu iti pierzicumpatul, deoarece exista un mare pericol de a rani pe cineva care nu este implicat deloc.

Ce planete sunt retrograde acum? Fii cu ochii in patru!

TESTUL relatiei: Alege cel mai fericit cuplu si afla ce spune raspunsul despre relatia ta

Cele mai RAZBUNATOARE zodii! Nu te pune RAU cu ele!

SCORPION

Dragoste si parteneriat

In viata ta privata, este timpul sa lamuresti orice incertitudini si conflicte mocnite. Astfel de argumente sunt mult mai putin stresante pentru tine decat de obicei – le percepi ca pe o sansa de a te impaca cu oamenii din jurul tau si de a le imbogati viata. Ar trebui sa iti petreci urmatoarele saptamani cu partenerul, familia sau cu cei mai apropiati prieteni.

Munca-Viata

In slujba ta, poti lasa in urma sarcinile enervante si neplacute iar acum poti sa te concentrezi pe altele noi si interesante. Daca este posibil, ar trebui sa oferi solutii la incertitudini, astfel incat acestea sa nu iti stea in cale. Datorita influentei lui Jupiter asupra soarelui tau, ar putea fi util sa-ti asculti instinctele.

Sanatate

Piatra ce se rostogoleste nu prinde muschi. Noteaza asta si lipeste-o pe frigider! Iti face placere sa te simti bine si te bucuri de viata la maxim, desi uneori o impingi putin prea departe. Incepe sa lucrezi din nou la fitness si la rezistenta, pentru ca in acest fel iti pregatesti momentele grele.

Ce planete sunt retrograde acum? Fii cu ochii in patru!

TESTUL relatiei: Alege cel mai fericit cuplu si afla ce spune raspunsul despre relatia ta

Cele mai RAZBUNATOARE zodii! Nu te pune RAU cu ele!

SAGETATOR

Sanatate

Fa doar putin sport. Chiar daca crezi ca esti capabil de mai mult, fii precaut si fii atent la fiecare semnal de avertizare din corpul tau. In acest fel, poti preveni transformarea unei rani minore intr-una anosta si dureroasa.

Dragoste si parteneriat

Strategiile tale obisnuite de rezolvare a conflictelor sunt epuizate. Nu esti capabil nici ss te afirmi cu argumente puternice si nici sa te gandesti ca ai de fapt dreptate. Esti incurcat in mai multe contradictii si ii faci pe altii sa vada mult rosu in fata ochilor. Regandeste-ti cu atentie ingrijorarile si intreaba-te daca discutii ca aceasta sunt cu adevarat necesare.

Munca-Viata

Constelatia lui Jupiter si soarele nu sunt cu adevarat benefice, iar viata ta de zi cu zi este mai obositoare decat de obicei. Se poate intampla sa nu ai o relatie buna cu oamenii. Te simti foarte mult neinteles de colegi. Dar, de asemenea, ai grija sa nu acuzi si critica pe altii tot timpul. In schimb, uita-te intr-o oglinda si incearca sa ajungi la cauzele propriului tau comportament.

Ce planete sunt retrograde acum? Fii cu ochii in patru!

TESTUL relatiei: Alege cel mai fericit cuplu si afla ce spune raspunsul despre relatia ta

Cele mai RAZBUNATOARE zodii! Nu te pune RAU cu ele!

CAPRICORN

Sanatate

Poti simti literalmente cum stresul si tensiunile din ultimele saptamani dispar. Cu toate acestea, nu fi lenes, ci fa ceva pentru nivel tau de fitness. Pune-ti pantofii de alergat si mergi la jogging prin padure!

Munca-Viata

Probabil ca acum te vei simti foarte confortabil la locul de munca – nu vei gasi probleme in indatoririle tale, te intelegi foarte bine cu colegii si superiorii tai. Este timpul sa uiti de eventualele tensiuni si sa ingrop securea razboiului. Aminteste-ti ca persoanele de incredere si contactele sunt foarte importante la locul de munca.

Dragoste si parteneriat

Alti oameni iti simt agreabilitatea si sentimentul de echilibru interior. Poti combina cu usurinta propriile nevoi si nevoile altora. Profita de aceasta atmosfera relaxata si abordeaza oameni noi cu sinceritate si intelegere. S-ar putea chiar sa incepi o relatie profunda in acest fel.

Ce planete sunt retrograde acum? Fii cu ochii in patru!

TESTUL relatiei: Alege cel mai fericit cuplu si afla ce spune raspunsul despre relatia ta

Cele mai RAZBUNATOARE zodii! Nu te pune RAU cu ele!

VARSATOR

Sanatate

Te simti vioi si te bucuri de mult timp liber. Din pacate, ai tendinta sa fii putin lenes si sa-ti lasi programul de fitness sa fie uitat din cand in cand. Foloseste-ti energia si arata-le tuturor ca nu esti lenes de canapea. Exista un efect secundar placut – ei furniza timp pentru momentele in care vei depinde de rezervele de putere ale corpului.

Dragoste si parteneriat

Elibereaza-ti calmul si optimismul incercand sa nu te lasi distras de nimeni sau nimic. Folosind aceste avantaje ai toate calificarile necesare pentru a aplica la proiecte, vise si dorinte importante. Nu uita de ceilalti si aminteste-ti ca prieteniile trebuie cultivate.

Munca-Viata

Datorita constelatiei favorabile a lui Jupiter si a soarelui, exista un spirit de optimism la lucru. Daca ai trait vremurile trecute ca fiind destul de plictisitoare sau agitate, acum este timpul sa respiri adanc si sa incepi noi proiecte. Exista o atmosfera placuta la locul de munca – si chiar contacte frumoase dupa aceea.

Ce planete sunt retrograde acum? Fii cu ochii in patru!

TESTUL relatiei: Alege cel mai fericit cuplu si afla ce spune raspunsul despre relatia ta

Cele mai RAZBUNATOARE zodii! Nu te pune RAU cu ele!

PESTI

Munca-Viata

Poti sa pornesti cu adevarat si sa-ti pui planurile in aplicare la locul de munca in urmatoarele cateva saptamani. Nu numai ca iti finalizezi sarcinile prezente intr-un mod concentrat, fara efort; s-ar putea chiar sa ti se ofere proiecte noi si interesante. In plus, esti apreciat si respectat pentru capacitatea ta de a lucra in echipa. Cu toate acestea, trebuie sa ramai bine inradacinat, in ciuda tuturor laudelor.

Dragoste si parteneriat

S-ar putea sa existe un nou inceput in viata ta privata. S-ar putea sa ai o a doua faza a lunii de miere cu partenerul tau si sa va cunoasteti diferite fatete. Planifica proiecte comune si petrece cateva momente de neuitat alaturi de iubita ta sau de un grup de prieteni buni. Doar iesi si bucura-te de viata – acesta ar trebui sa fie motto-ul tau in acest moment.

Sanatate

Nu ai nicio scuza pentru a nu relua exercitiile. Te simti in forma si plin de energie – o plimbare cu bicicleta sau o alergare ar fi ideala. Permite-ti un weekend de wellness relaxant pentru a te rasfata.

Ce planete sunt retrograde acum? Fii cu ochii in patru!

TESTUL relatiei: Alege cel mai fericit cuplu si afla ce spune raspunsul despre relatia ta

Cele mai RAZBUNATOARE zodii! Nu te pune RAU cu ele!

sursa: astrosofa.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version