Sfatulparintilor.ro

Cine cu cine se cearta ca zodii? Care sunt CELE TREI ZODII cu care te poti CERTA CEL MAI MULT, in functie de zodia ta!

cearta zodii

Una din cele mai pretioase informatii pe care le obtii din astrologie si cunoasterea caracteristicilor zodiilor este cu cine esti cel mai compatibil ca zodie si cu care zodii exista o tendinta naturala spre conflicte, contraziceri, neintelegeri care pot degenera in certuri serioase si pot distruge relatiile. De la compatibilitatea romantica si intimitate la incredere, comunicare si multe alte aspecte importante in relatii, a sti care iti sunt punctele forte si slabe ale zodiei te ajuta sa stii cum ai tendinta sa interactionezi cu cei din jur.

Cu cine ai dificultati, ca zodii ?

Modul in care gestionezi conflictele este o abilitate importanta pe care trebuie sa o ai, insa poate sa fie foarte dificil sa o dezvolti cand nici macar nu intelegi cum gandeste si de ce reactioneaza un om intr-un anumit fel la o anumita situatie dintre voi. Daca iti poti da seama de ce ai tendinta sa te tot certi cu acel coleg de munca sau daca intelegi de ce sora sau fratele reactioneaza intr-un anumit fel cand tu spui ceva, iti va fi mai usor sa comunici cu aceste persoane. Sau macar iti poti da seama mai usor unde ai gresit tu, ca sa faci tot ce poti sa indrepti relatia !

In functie de zodia ta, iata care sunt primele trei zodii cu care in mod natural poti avea conflicte ivite si din nimic. Stiind aceste informatii, poti gasi cele mai bune moduri de a interactiona cu oamenii din aceste zodii ca sa eviti certurile neplacute pentru ambele parti.

BERBEC

Daca esti Berbec, sa stii ca te poti certa des cu un Taur care este la fel de incapatanat ca tine. Nu doar faptul ca esti incapatanat iti creaza sanse de conflict, dar Berbecul este semn de foc si poti avea usor animozitati si dificultati de comunicare cu Pestii cei sensibili si aposi pe care ii poti spulbera cu flacara ta. Tot dificil iti poate fi sa ai de-a face cu colegii tai de zodie Berbecii, pentru ca ambii sunteti la fel de competitivi si determinati. Fie ca relatia este romantica sau platonica, tot este greu sa o scoti la capat cand ai de-a face cu cineva aproape identic cu tine care iti reflecta absolut toate aspectele.

TAUR

Daca esti nascut in zodia Taurului inseamna ca esti semn de pamant, ceea ce poate face dificila comunicarea cu Gemenii, semn de aer. Tu esti practic si cu picioarele pe pamant in timp ce ei sunt teribil de visatori si desigur enervanti pentru tine ca sunt asa. Din nou, cei nascuti in Berbec si Taurii se pot ciocni des pentru ca sunteti ambii incapatanati ceea ce inseamna ca va puteti impunge cu coarnele des. In plus, tu esti de foarte mare baza si nu prea suporti multe schimbari, deci poti avea dificultati sa ai de-a face cu Varsatorul cel liberal la gandire care nu suporta limitarile sau plictiseala.

GEMENI

Tu esti foarte deschis la cap si urasti rutinele, deci cu cine poti sa ai dificultate de relationare ? Desigur cu practica si metodica Fecioara ce venereaza stabilitatea si ordinea. In plus, cei nascuti in Gemeni pot sa se certe destul de des tot cu Gemenii pentru ca este prea multa asemanare intre cei doi si prea mult din aceleasi caracteristici in cadrul unei relatii. Cand Gemenii sunt afectuosi si curiosi, un Capricorn tinde sa fie mult mai distant, deci relatia dintre ei poate duce usor la certuri ; dealtfel sunt dese conflictele intre aceste zodii.

RAC

Racul este semn de apa si cei nascuti in aceasta zodie sunt foarte mult ghidati de inima, nu de minte. Asta inseamna ca este dificil pentru ei sa se inteleaga cu zodiile care sunt mereu cu initiativa de actiune cum este Berbecul, semn de foc. In plus, Scorpionul este secretos iar acest aspect face Racul suspicios si il agita. Aceasta combinatie poate duce la o relatie volatila cu multe certuri. In cele din urma, Racii sunt zodii foarte atasate de casa, deci o relatie apropiata cu un Sagetator care tanjeste dupa aventura si uraste sa fie limitat si constrans poate sa fie o vesnica sursa de conflict.

LEU

Curajosul Leu adora sa fie in control, dar la fel este si inteleapta Fecioara, ceea ce poate insemna ca cei doi se pot certa foarte des. Un Leu centrat pe sine gaseste dificil sa se conecteze cu independentul Varsator. Leul vrea sa fie el cel care dicteaza cum evolueaza lucrurile in relatie si in ce directie, insa in acelasi timp Varsatorul vrea sa fie capabil sa isi faca propriile alegeri chiar daca e intr-o relatie. Leul si Scorpionul pot deasemenea sa ajunga in certuri serioase pentru ca ambii sunt destul de incapatanati pe anumite aspecte, iar asta deterioreaza o comunicare deschisa si sincera.

FECIOARA

Fecioarele practice au dificultati serioase in a intelege Gemenii care au dispozitii schimbatoare si sunt pe toane, ceea ce inseamna ca certurile pot fi comune. In plus, desi contrariile se atrag, Fecioara si Sagetatorul se cam incontreaza pentru ca, pur si simplu, oricat se iubesc nu se inteleg unii pe altii. Fecioara este analitica si cu picioarele pe pamant iar Sagetatorul este mult mai spontan. Si din nou, Fecioara poate sa aiba tamponari cu Leii care doresc sa fie mereu in control si la carma dar nu se gandesc in detaliu la toate aspectele si implicatie asa cum o face Fecioara cea atenta.

BALANTA

O Balanta poate sa fie indecisa, ceea ce face sa aiba comunicare dificila cu o alta Balanta, desigur. Nu este vorba doar de asta insa, fiind foarte dornica sa evite confruntarile de orice fel, are dificultati de adaptare unei relatii cu Scorpionii care sunt foarte pasionali. In cele din urma, pentru ca Balanta are o inclinare spre victimizare si isi plange singura de mila, cei nascuti in zodia Taurului care iubesc stabilitatea, se enerveaza foarte repede si sunt lipsiti de empatie pentru vaicarelile Balantei pe care le interpreteaza atac la siguranta sa de cuplu.

SCOPRIONUL

Intrucat Scorpionii au dificultate in a avea incredere unii in altii si pot deveni foarte gelosi, poate sa fie o batalie serioasa pentru ei sa poata mentine o relatie cu cineva tot din Scorpion. Apoi, pentru ca sunt foarte caposi si cu o personalitate puternica, certurile intre un Scorpion si un Leu nu sunt o joaca. Deasemenea, intrucat Scorpionul si Berbecul sunt ambii coordonati de Marte, planeta razboiului, impulsului si confruntatilor, poate sa fie usor pentru cei doi sa se ciocneasca des.

SAGETATOR

Sagetatorul si Fecioara par a nu se intelege de minune si natural, ceea ce inseamna ca certurile sunt predispuse sa apara daca cei doi nu fac eforturi constiente de a se intelege reciproc si a face compromisuri. In plus, Sagetatorul si Scorpionul au dificultati de a se intelege usor. Sagetatorii considera ca Scorpionii sunt prea controlanti si posesivi, in timp ce Scorpionul nu poate sa aiba incredere in Sagetator. In cele din urma, Sagetatorul si Berbecul sunt mult prea asemanatori, ceea ce inseamna ca sigur se vor certa din cand in cand ; in plus, ambii pot vorbi inainte de a gandi, ceea ce duce inevitabil la ranirea sentimentelor celeilalte persoane si la furie acumulata de ambele parti.

CAPRICORN

Intrucat Berbecul tinde sa considere Capricornul teribil de plictisitor si cei doi isi cam pierd rabdarea unul cu celalalt, nu e greu de imaginat cum izbucnesc certurile intre cei doi. Apoi, intrucat Capricornul semn de pamant este determinat si cu tinte foarte precise, poate crea o relatie ciudata cu un semn de apa precum Gemenii care nu sunt nici pe departe asa de decisi. Deasemenea, exact ca si Gemenii, si Balanta este semn de aer si are dificultate sa se poata intelege cursiv cu Capricornul cel fixat in ale lui si destul de inflexibil.

VARSATOR

Varsatorul este un semn de aer, deci poate fi dificil pentru el sa comunice cu semnul de pamant Taur pentru ca ei nu inteleg cum gandeste celalalt. Daca Leul si Varsatorul sunt de aceeasi parte, cu siguranta reusesc sa faca treburile sa functioneze insa atunci cand sunt unul impotriva celuilalt pe te miri ce subiecte apare cu siguranta cearta apriga pentru ca fiecare in parte doreste sa detina controlul. Varsatorul si Racul pot avea dificultati impreuna – Racul este sensibil in timp ce Varsatorul nu are nimic de-a face cu emotiile, ba chiar nu le simpatizeaza – asa ca in caz ca se cearta nu e de mirare pentru nimeni.

PESTI

Relatiile dintre Pesti si Leu par a astepta direct conflictul sa apara mereu. Pestii nu prea iau initiativa in timp ce Leul este totalmente despre initiativa si controlul situatiei, mergand spre ce este pasiunea sa, deci iata o prima lipsa de conexiune intre cei doi. In plus, Leului nu ii e teama sa scoata ochii Pestilor despre tot ceea ce acesta nu face. Pentru ca o Balanta doreste mereu sa ajute Pestii in diverse situatii, o asemenea relatie este baza de a izbucni dese conflicte. De ce ? Pentru ca niciodata nu stii ce este mai bine pentru altcineva, oricat de multa iubire simti. In cele din urma, intrucat ambii sunt cam tematori, doi Pesti pot avea dificultate serioasa sa comunice unul cu cealalt. Sunt mult, mult, mult prea asemanatori si e prea multa energie identica laolalta ca sa mearga cu usurinta ambarcatiunea.

Adaptare sursa : romper.com

Exit mobile version