Sfatulparintilor.ro

Horoscop eveniment unic pentru viața noastră: După 230 ani, din nou Pluto în futuristul Vărsător. Aduce bine sau nu zodiilor planeta renașterii?

horoscop pluto in varsator

Evenimentele astrologice precum Mercur retrograd, lunații și sezonul zodiilor tind să apară frecvent. Dar pentru că Pluto este atât de departe de Soare, se mișcă prin zodiac mult mai încet. Ca rezultat, fiecare generație tinde să fie legată împreună, având același semn Pluto. Majoritatea milenialilor, de exemplu, își au Pluto în Scorpion intens; Generația Z o au în Săgetătorul rebel. Așa că este mare lucru că Pluto intră într-o noua zodie, Vărsătorul, pe 23 martie – prima dată când face o mișcare din 2008.

În ultimii 15 ani, Pluto a fost în Capricornul muncitor. Planeta transformării, distrugerii și reînnoirii din Capricorn a luminat natura nefastă a ierarhiilor vechi și a puterilor autoritare care nu mai servesc binelui mai mare al comunității. Oportunitățile de a dărâma infrastructurile politice, economice și sociale s-au realizat de-a lungul anilor. Un exemplu excelent al modului în care puterea se luptă cu tradiția, conservatorismul și restricțiile, a ajuns în prim plan si anume intoarcerea lui Pluto în 2022.

Pluto în Vărsător, pe de altă parte, va reprezenta începutul unei revoluții comunitare și tehnologice care se va desfășura în următoarele câteva decenii. Odată cu mișcarea planetei distrugerii prin semnul purtătorului de apă, va exista un apel de a căuta eliberarea prin mijloace radical neconvenționale. Pluto în Vărsător este anuntarea unei noi ere.

În general, martie se conturează a fi un punct de cotitură al unei luni.

Din punct de vedere astrologic, ianuarie și februarie 2023 au fost mai mult despre finalizarea tranzitelor care au început în 2022. Dar la începutul lunii martie, Saturn va intra în Pești, urmat de Pluto care va intra în Vărsător pe 23 martie. Ambele tranzite vor trezi începutul unei noi ere.

Pentru mai multe despre la ce ar trebui sa te astepti în timpul dansului lung și lent al lui Pluto prin Vărsător, poti citi mai departe.

Cel mai așteptat tranzit al deceniului. După aproape 230 de ani, Pluto se întoarce în Vărsător. Schimbări fără precedent timp de 20 de ani

Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Zeul războiului în emoționalul Rac aduce transformări majore. Cum ne influențează?

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Care este rolul lui Pluto în astrologie?

Cu o poreclă precum „planeta distrugerii”, Pluto pare inițial o planetă periculoasă. Și este adevărat că poziția lui Pluto pe cer sau o hartă natală pot reprezenta calități neplăcute pe care mai degrabă le-am ascunde decât să le înfruntăm. Ascunse în întuneric se află obsesiile noastre, problemele de control, relația cu violența, moartea, lipsa puterii și chiar luptele pentru putere.

Dar Pluto supraveghează și metamorfoza sau transformarea. Planeta aruncă o lumină asupra lucrurilor care nu mai funcționează, încurajându-ne să renunțăm la credințele sau comportamentele învechite și să creștem în altele noi, mai bune. Ideea de a merge înăuntru pentru a ieși este amplificată de energia plutonică, deoarece acest tranzit profund introspectiv ne încurajează să ne confruntăm cu partea intunecata pentru a ieși împuterniciți, în control și conștienți de sine.

Dar schimbările pe care le aduce Pluto nu sunt în fața ta. Micuța planetă este foarte, foarte departe de noi. Efectele sale pot părea subtile și chiar subconștiente – dar, ca o oală care se unge cu ulei, energia îngâmfată poate atinge în cele din urmă înălțimi mai extreme.

Când este Pluto în Vărsător?

Pluto va dansa în și în afara Vărsătorului până în 2044, deoarece trece de la direct la retrograd și înapoi. Pluto va fi direct în Vărsător din 23 martie 2023 până la 1 mai 2023, iar apoi Pluto va sta retrograd în Vărsător de la 1 mai 2023 până pe 11 iunie 2023. Pluto nu va reintra în Vărsător în 2023, deci data viitoare când vom vedea acest tranzit va fi în 2024.

Cu toate acestea, odată ce Pluto va reintra în Vărsător pe 21 ianuarie 2024, acesta va fi acolo până în 2044, ceea ce nu este neobișnuit pentru această planetă, deoarece Pluto poate petrece oriunde de la 12 la 31 de ani într-o zodie.

Ce înseamnă Pluto în Vărsător pentru noi?

Când luăm în considerare ciclurile astrologice, este util să ne întoarcem spre istorie pentru a măsura unde s-ar fi putut opri cosmosul ultima dată când un tranzit a fost în acțiune. Conform fișierelor Astro.com din secolul al XVIII-lea, ultima dată când Pluto a fost în Vărsător a fost între 1778 și 1798. Această perioadă incredibilă, chiar dacă imprevizibilă, a reprezentat începutul unor imense s

chimbări asupra societatii și progrese tehnologice.

Unele momente notabile din această perioadă istorică includ descoperirea lui Uranus în 1781, începutul Revoluției Franceze în 1789, ratificarea Declarației drepturilor în 1791, începutul domniei terorii în 1793 și inventarea bumbacului gin în 1793.

Revoluții tehnologice și sociale

Desigur, noul ciclu Pluto în Vărsător nu va urma exact același manual – dar poate aduce înapoi elemente din acest interval de timp care ne vor permite să profităm la maximum de revoluțiile tehnologice și sociale.

Temele generale de așteptat de la Pluto în Vărsător vor fi distrugerea și transformarea trăsăturilor și asocierilor Vărsătorului, care pot include următoarele: comunitate mai mare, prietenie, eforturi umanitare, individualitate, autenticitate, eliberare și excentricitate.

Ne putem aștepta ca regulile sociale să se schimbe, devenind din ce în ce mai cool să fie ciudate și atipice, în loc să încerce să se „adapteze”. (Un paradox al Vărsătorului: unicitatea devine in prim plan.) O parte a acestei schimbări va fi accelerată de progresele tehnologice, care vor implica probabil pași în inteligența artificială.

Perioadă de creștere și schimbare

În timp ce aceasta va fi probabil o perioadă de creștere și schimbare, Pluto va fi într-o zodie de aer fixa, așa că timpul poate fi marcat și de dorința de a se simți stăpân pe plan intelectual. În consecință, ar putea fi o provocare să renunțăm la credințele sau judecățile stagnante și să îmbrățișăm noi perspective radicale, chiar și cu planeta transformării care ne îndeamnă înainte.

În cele din urmă, totuși, tranzitul Pluto în Vărsător va încuraja colectivul să ia în considerare ceea ce ar fi mai bine nu numai pentru individ, ci și pentru societatea mai mare. Mișcări sociale imprevizibile, dar puternice, vor apărea probabil în timpul acestei noi perioade plutonice, care are același impuls antagonist, asemănător revoltării, ca și cele din secolul al XVIII-lea. Este posibil să vedem schimbări care implică guvernul, deoarece un număr mai mare de oameni solicită o schimbare reală; dar de data aceasta, oamenii pot folosi internetul, rețelele sociale și alte forme de tehnologie pentru a-și susține mișcările.

Schimbările aduse de Pluto în Vărsător vor fi probabil lente, punctate de evenimente imprevizibile care necesită acțiuni rebele. Dar ceea ce este pus în mișcare va rămâne în mișcare. Nu se poate opri pe Pluto în energia Vărsător odată ce o comunitate mai mare s-a unit pentru a explora un teritoriu neexplorat. Și, deși există riscul de a se exprima pareri in cantitati mari, Pluto în Vărsător va fi probabil o oportunitate pentru unele dintre cele mai mari minți ale secolului 21 de a deschide calea.

Când este primul Pluto din Vărsător retrograd în 2023?

De la 1 mai 2023 până la 11 iunie 2023, Pluto va sta retrograd în Vărsător la zero grade. De obicei, zero grade este un grad critic, deoarece reprezintă o energie zodiacală pură, aproape nediluată. La fel ca majoritatea retrogradelor Pluto, acesta va fi intens din punct de vedere psihologic și emoțional, deoarece Pluto retrograd ne va încuraja să reflectăm asupra laturii intunecate ale Vărsătorului.

Cu toate acestea, acest Pluto retrograd se va simți puțin diferit, deoarece are loc într-o zodie de aer fixa. Este posibil să fie nevoie să depășim inițial teama de a ne răzgândi sau de a ne deschide viziuni asupra lumii către perspective radical diferite. Este un moment perfect pentru a ne împinge să trecem dincolo de zona noastră de confort.

Aspecte astrale

Așteapta-te să te simți extraordinar de inconfortabil în această perioadă, deoarece Pluto retrograd în Vărsător se va înfrunta cu Jupiter în Taur pe 17 mai, se va opune lui Marte în Leu pe 20 mai și se va opune lui Venus în Leu pe 5 iunie. Pătratul inițial Pluto retrograd-Jupiter va accentua importanța sistemelor de credințe, mai ales dacă mentalitatea colectivă se îndepărtează încet, dar sigur de la mijloacele de confort în favoarea noilor valuri de gândire. O dorință înnăscută de a fi în față va fi predominantă, deoarece pătratul va spori nemilozitatea.

Aceste sentimente vor apărea din nou când Pluto retrograd se va opune lui Marte, mai ales dacă trebuie luate măsuri pentru a atinge noi culmi. Cu toate acestea, ori de câte ori Pluto retrograd și Marte se întâlnesc, există potențialul de distrugere intensă și violență – așa că fii atent; Urmărește-ți acțiunile, cuvintele și împrejurimile și alege-ți mișcările cu atenție.

În cele din urmă, opoziția retrogradă Pluto-Venus ne va încuraja să reflectăm asupra a ceea ce prețuim cu adevărat și la care vrem să ne incumetam. Este timpul să ne dăm seama pentru ce ar trebui să rluptam, străduindu-ne să venim dintr-un loc de autenticitate în loc de loialitate, ego sau încăpățânare.

Cel mai așteptat tranzit al deceniului. După aproape 230 de ani, Pluto se întoarce în Vărsător. Schimbări fără precedent timp de 20 de ani

Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Zeul războiului în emoționalul Rac aduce transformări majore. Cum ne influențează?

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Cum va afecta Pluto în Vărsător zodiile în 2023?

Deși Pluto în Vărsător are un tranzit destul de scurt în 2023, aceasta este încă o perioadă incredibil de impact, deoarece este o privire a ceea ce va urma în următoarele câteva decenii. Dar, deocamdată, concentrează-te pe ceea ce apare pentru noi, personal și colectiv, din 23 martie 2023 până în 11 iunie 2023. Vei afla în paginile următoare!

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Berbec, așteaptă-te să simți o oarecare ușurare în sectorul tău de carieră și de realizare pentru prima dată în peste un deceniu, odată ce Pluto intră în Vărsător la sfârșitul lunii martie. În timp ce Pluto este direct în Vărsător, s-ar putea să te concentrezi din ce în ce mai mult pe sectorul tau al comunității mai mari, cauze umanitare, dorințe și tehnologie. O dorință imensă de a urmări noi oportunități de creare de rețele și de a urmări vise unice va fi sporită.

Dar s-ar putea să fie nevoie să faci o pauză pentru a te asigura că esti împuternicit și că ai control asupra activităților tale atunci când Pluto se retrogradează în Vărsător; aceasta transformare ar putea, de asemenea, să te încurajeze să iti analizezi cu atenție unele dintre prieteniile tale. Dar odată ce Pluto retrograd va aluneca înapoi în Capricorn în iunie, vei avea la dispoziție restul anului 2023 pentru a finaliza transformările profesionale pe care le poti face în ultimul deceniu.

Până în 2024, Pluto va reintra în Vărsător și atenția ta se va îndrepta înapoi către comunitatea, dorințele și relația ta mai mare cu tehnologia. Așteapta-te sa vezi schimbări imense în rețeaua ta și online în următoarele câteva decenii.

Cel mai așteptat tranzit al deceniului. După aproape 230 de ani, Pluto se întoarce în Vărsător. Schimbări fără precedent timp de 20 de ani

Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Zeul războiului în emoționalul Rac aduce transformări majore. Cum ne influențează?

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Taur (20 aprilie-20 mai)

Găsește-ți concluziile din ultimii ani, Taurule. Te afli la sfârșitul unei călătorii și la începutul următoarei când Pluto intră în Vărsător la sfârșitul lunii martie. Transformarea imensă, dar imprevizibilă, va începe să aibă loc în sectorul tău de moștenire, notorietate, realizări și vocație. În funcție de locul în care te afli în viață, Pluto în Vărsător ar putea fi punctul de control de care ai nevoie pentru a corecta cursul, orice te strădui să obții sau prin ce să fii cunoscut.

Odată ce Pluto retrogradează în Vărsător în timpul sezonului tau, poate fi necesar să apesi frânele pentru a reflecta la ceea ce trebuie să lucrezi pentru a-ti atinge obiectivele. Până la începutul lunii iunie, Pluto retrograd va aluneca înapoi în Capricorn, unde va rămâne pentru restul anului, oferindu-ti suficient timp pentru a depune o parte din munca pe care ai identificat-o. Când Pluto va reintra în Vărsător în 2024, îți va fi mai ușor să te folosești de puterea ta și să realizezi orice ți-ai propus.

Cel mai așteptat tranzit al deceniului. După aproape 230 de ani, Pluto se întoarce în Vărsător. Schimbări fără precedent timp de 20 de ani

Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Zeul războiului în emoționalul Rac aduce transformări majore. Cum ne influențează?

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Gemeni (21 mai-21 iunie)

Știi ce este nevoie, Gemeni! După toți acești ani în care Pluto s-a mutat prin casa ta de afaceri intime, s-ar putea să simți că începi să vezi lumina de la capătul tunelului când Pluto intră în Vărsător la sfârșitul lunii martie. Cu toate acestea, Pluto în Vărsător marchează începutul unei călătorii unice prin tărâmuri noi, viziuni asupra lumii și sisteme de credințe. S-ar putea să simți că ai intrat într-o resetare culturală în această perioadă astrologică. Dar dacă vrei să profiti la maximum de asta, atunci va trebui să reflectezi asupra perpectiei tale, asupra modului în care trăiesc alții și asupra credințelor prost întemeiate atunci când Pluto retrogradează în Vărsător.

Până la începutul lunii iunie, Pluto retrograd va regresa în Capricorn, care va fi momentul perfect pentru a reconsidera conexiunile personale și financiare. Concentrează-te pe sfârșitul încurcăturilor o dată pentru totdeauna pe tot restul anului 2023. Când Pluto reintră în Vărsător în 2024, te vei simți pregătit să preiei controlul asupra călătoriei tale unice.

Cel mai așteptat tranzit al deceniului. După aproape 230 de ani, Pluto se întoarce în Vărsător. Schimbări fără precedent timp de 20 de ani

Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Zeul războiului în emoționalul Rac aduce transformări majore. Cum ne influențează?

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Rac (22 iunie-22 iulie)

După ani în care ți-ai transformat sectorul de relații, odată ce Pluto intră în Vărsător, ești gata să treci printr-o introspecție intensă în timp ce te gândești la relația ta cu încurcăturile, intimitatea și finanțele, Racule. Deși Pluto în Vărsător are o scurtă perioadă astrologică în 2023, aceasta poate fi totuși profundă din punct de vedere psihologic și emoțional dacă trebuie să lucrezi la stabilirea unor limite mai bune pentru a evita afaceri complexe, dar secrete. Așadar, când Pluto retrogradează în Vărsător, gândește-te la ce trebuie să lucrezi pentru a avea o relație mai sănătoasă cu oamenii cei mai apropiați de tine și de viața ta financiară. Ai mai multă putere decât crezi!

Aminteste-ti acest lucru când Pluto retrograd alunecă înapoi în Capricorn în iunie, unde Pluto va rămâne până la sfârșitul anului 2023. Aceasta este oportunitatea perfectă de a-ti duce relațiile la următorul nivel, care te vor pregăti pentru succes în 2024, când Pluto va reintra in Vărsător. Până în 2024, vei știi exact în cine și în ce vei dori să investesti.

Cel mai așteptat tranzit al deceniului. După aproape 230 de ani, Pluto se întoarce în Vărsător. Schimbări fără precedent timp de 20 de ani

Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Zeul războiului în emoționalul Rac aduce transformări majore. Cum ne influențează?

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Leu (23 iulie-22 august)

Leo, ești gata să mergi mai adânc ca niciodată în dragoste? Ultimii ani au fost excelenți pentru a-ti transforma rutina zilnică și obiceiurile sănătoase pentru a te simți mai controlat asupra vieții. Cu toate acestea, concentrarea ta este pe cale să se schimbe pentru a invita mai multă autenticitate și libertate în relațiile tale romantice, când Pluto intră în zodia ta opusă, Vărsătorul, la sfârșitul lunii martie. Până când Pluto va retrograda în Vărsător în mai, s-ar putea să fie nevoie să reflectezii la cât de bine iti împărtășesti puterea sau controlul cu un partener romantic. Ar putea fi timpul să slăbim frânele.

În funcție de ceea ce ajustezi, acesta ar putea fi indiciul tau cosmic pentru a revizui ceea ce joacă un rol în viața de zi cu zi când Pluto retrograd alunecă înapoi în Capricorn în iunie. Pluto va rămâne apoi în Capricorn pe tot restul anului 2023, așa că este timpul tău să corectezi tot ceea ce îți influențează obiceiurile și sănătatea. Reține acest lucru atunci când Pluto va reintra în Vărsător în 2024, deoarece vei dori să valorifici angajamentele potrivite.

Cel mai așteptat tranzit al deceniului. După aproape 230 de ani, Pluto se întoarce în Vărsător. Schimbări fără precedent timp de 20 de ani

Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Zeul războiului în emoționalul Rac aduce transformări majore. Cum ne influențează?

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Aștepapta-te să te simți împuternicit în exprimarea de sine și activitățile plăcute când Pluto părăsește Capricornul și intră în Vărsător la sfârșitul lunii martie. Acum că noua perioadă plutonică este aici, este timpul să te concentrezi pe ceea ce te va ajuta să simți că deții controlul asupra operațiunilor de zi cu zi. Fecioară, acesta este doar începutul unei perioade concentrate pe sănătate și pe muncă, în timp ce transformi radical toate aspectele rutinei tale pentru a te asigura că totul în viața ta este adaptat nevoilor tale.

Foloseste Pluto retrograd în Vărsător, care începe în mai, pentru a reflecta la ce iti sunt deficiențele și la ce esti dispus/a să renunți pentru a obține un stil de viață mai durabil. Acest lucru iti va oferi perspectiva de care ai nevoie pentru a te concentra asupra fericirii când Pluto retrograd va reintra în Capricorn în iunie. Având în vedere că Pluto va rămâne în Capricorn pentru restul anului 2023, va trebui să-ți reiei puterea concentrându-te pe hobby-urile tale, creativitatea și viața amoroasă. Așteapta-te să te simți mai împuternicit/a.

Ai activități plăcute pe care să vte concentrezi când Pluto va reintra în Vărsător în 2024.

Cel mai așteptat tranzit al deceniului. După aproape 230 de ani, Pluto se întoarce în Vărsător. Schimbări fără precedent timp de 20 de ani

Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Zeul războiului în emoționalul Rac aduce transformări majore. Cum ne influențează?

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Pe măsură ce problemele personale, cum ar fi casa și familia, încep să se rezolve, s-ar putea să simți că există un accent tot mai mare în sectorul tău de exprimare de sine, bucurie și dragoste când Pluto intră în Vărsător la sfârșitul lunii martie. Balanță, gândește-te la Pluto în Vărsător ca fiind momentul să te scufunzi în dorințele tale ciudate și minunate, deoarece Pluto va lumina ceea ce te face să te simți cu adevărat fericit. Deși acest lucru va necesita o introspecție intensă, vei avea o mai bună înțelegere a naturii tale sexuale și creative în această perioadă.

Până când Pluto va retrograda în Vărsător, așteaptă-te să te simți puțin izolat în timp ce explorezi punctele de desfacere care te încurajează să-ți lași partea izolata să infloreasca. Când Pluto retrograd alunecă în Capricorn în iunie și rămâne acolo până la sfârșitul anului 2023, poate doresti să folosesti timpul pentru a rezolva orice probleme din casă și familie înainte ca Pluto să reintră în Vărsător în 2024. Iți muți atenția înapoi la autoexprimarea și bucuria ta.

Cel mai așteptat tranzit al deceniului. După aproape 230 de ani, Pluto se întoarce în Vărsător. Schimbări fără precedent timp de 20 de ani

Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Zeul războiului în emoționalul Rac aduce transformări majore. Cum ne influențează?

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Scorpion, s-ar putea să te simți mai împuternicit prin curiozitățile tale, comunitatea imediată și abilitățile de comunicare până când Pluto pleacă din Capricorn pentru Vărsător, la sfârșitul lunii martie. Pe măsură ce Pluto în Vărsător își începe tranzitul lung, percepția ta despre casă și familie va începe să se transforme. O trezire privată, dar stimulatoare din punct de vedere intelectual, va începe, deoarece Pluto în Vărsător iti va cere să reflectezi asupra de unde ai început față de ceea ce încerci să construiesti acum.

Nu fi surprins dacă ești puțin îndepărtat când Pluto retrogradează în Vărsător în luna mai, deoarece s-ar putea să te simți chemat să revizuiești chestiunile private de familie în spatele ușilor închise. Pe măsură ce faci acest lucru, poti descoperi că trebuie să iti lucrezi la abilitățile de comunicare înainte de a redeschide problemele personale, când Pluto retrograd va reintră în Capricorn în iunie. Găsește-ți puterea prin comunicare, comunitate și curiozități în timp ce Pluto se află în Capricorn pentru restul anului 2024. Vei fi gata să te scufunzi înapoi în casa și familia ta când Pluto va reintra în Vărsător în acel an.

Cel mai așteptat tranzit al deceniului. După aproape 230 de ani, Pluto se întoarce în Vărsător. Schimbări fără precedent timp de 20 de ani

Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Zeul războiului în emoționalul Rac aduce transformări majore. Cum ne influențează?

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Săgetător (22 noiembrie-21 dec.)

Uită-te la cât de departe au ajuns finanțele și securitatea ta, Săgetător! Toată munca ta asiduă va fi în cele din urmă răsplătită când Pluto va părăsi Capricornul și va intra în Vărsător la sfârșitul lunii martie. Pe măsură ce se încheie o perioadă fiscală, începe o nouă perioadă axată pe comunicare, deoarece Pluto în Vărsător va sublinia cum te simți cu privire la sectorul tau al comunității imediate, dialog și explorarea curiozităților. S-ar putea să te simți ciudat inițial pentru că ieși din zona de confort obișnuită, dar Pluto în Vărsător este momentul perfect pentru a experimenta.

Reflecteaza la modul în care te poti simți mai încrezător în timp ce explorezi subiecte și oportunități care nu sunt domeniul tau de expertiză, atunci când Pluto retrogradează în Vărsător în luna mai. Dacă faci acest lucru, iti va pune în perspectivă ceea ce prețuiesti, așa că așteapta-te ca atenția să se îndrepte către finanțele și securitatea ta când Pluto retrograd va aluneca înapoi în Capricorn în iunie. Foloseste restul anului 2023 pentru a încheia toate chestiunile legate de bani și așteapta-te să te simți mai stabil și mai sigur de sine când Pluto va reintra în Vărsător în 2024.

Cel mai așteptat tranzit al deceniului. După aproape 230 de ani, Pluto se întoarce în Vărsător. Schimbări fără precedent timp de 20 de ani

Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Zeul războiului în emoționalul Rac aduce transformări majore. Cum ne influențează?

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

În cele din urmă, presiunea scapă de la tine, Capricorn! Trebuie să fii mai entuziasmat decât orice alta zodie pentru ca Pluto să intre în Vărsător la sfârșitul lunii martie. Începutul unui nou ciclu plutonic iti va îndrepta atenția către valorile, problemele financiare și sentimentul de securitate personală. Următoarele câteva decenii ar putea merge într-una din două moduri: poți fie să te simți mai stabil urmărind orice este unic pentru tine, fie te poți lupta să te eliberezi de așteptările societății în căutarea securității. Din fericire, vei avea destul timp să reflectezi la ceea ce prețuiești personal, financiar și profesional atunci când Pluto îl va retrograd pe Vărsător.

Până când Pluto retrogradă regresează în semnul tău în iunie, poate fi necesar să te concentrezi asupra cine ești. Restul anului 2023 va fi unul dintre ultimele tale eforturi pentru a te simți pe deplin încrezător în identitatea și corpul tău. Când Pluto va reintra în Vărsător în 2024, te vei simți uşurat încă o dată pe măsură ce atenția ta se va îndrepta înapoi către valorile tale și stabilitatea financiară.

Cel mai așteptat tranzit al deceniului. După aproape 230 de ani, Pluto se întoarce în Vărsător. Schimbări fără precedent timp de 20 de ani

Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Zeul războiului în emoționalul Rac aduce transformări majore. Cum ne influențează?

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Vărsător, următoarele câteva decenii sunt despre tine – fără presiune! Când Pluto intră în zodia ta la sfârșitul lunii martie, s-ar putea să simți o schimbare imediată în sectorul care stăpânește asupra identității și corpului tău. Intrarea inițială ar putea fi tulburătoare, deoarece Pluto va scoate la lumină toata nesiguranța și îndoielile de sine. Va trebui să treci peste orice inhibiții auto-impuse la începutul lui Pluto în Vărsător. Ar putea fi deosebit de greu când Pluto retrogradează în zodia ta, deoarece s-ar putea să te simți prea autocritic. Dar poți folosi această perioadă plutonică pentru a depăși orice te împiedică de la iubirea de sine și acceptarea de sine.

Din fericire, vei avea un pic de ușurare când Pluto retrograd își va părăsi zodia pentru Capricorn în iunie. Pluto va rămâne apoi în Capricorn pentru restul anului 2023, deci acesta este un indiciu cosmic subtil, dar puternic, pentru a te concentra asupra sănătății tale mintale. Dacă faci acest lucru, te poti pregăti pentru 2024, când Pluto va reintră din nou în semnul tau.

Cel mai așteptat tranzit al deceniului. După aproape 230 de ani, Pluto se întoarce în Vărsător. Schimbări fără precedent timp de 20 de ani

Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Zeul războiului în emoționalul Rac aduce transformări majore. Cum ne influențează?

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Pești (19 februarie-20 martie)

Ești gata să intri înăuntru, Pești? După ce ți-ai recăpătat puterea în cercurile tale sociale și după ce ți-ai urmat visele din ultimii câțiva ani, s-ar putea să simți că o transformare subconștientă se va concretiza atunci când Pluto pleacă din Capricorn pentru Vărsător la sfârșitul lunii martie. Ciudatul tău interior va ieși încet, dar sigur în timpul lui Pluto în Vărsător, deoarece această perioadă introspectivă este despre a intra în contact cu cine esti cu adevărat. Cu toate acestea, va trebui să depășesti unele temeri ascunse care înconjoară autenticitatea ta atunci când Pluto va retrograda în Vărsător. Inamicii nesusținători se vor face cunoscuți în timpul retrogradului și poate fi necesar să iti ajustezi cercul interior.

Până în iunie, s-ar putea să te simți (subconștient) ușurat când Pluto retrograd îl părăsește pe Vărsător pentru Capricorn. Atenția ta se va îndrepta, de asemenea, înapoi către cercurile și visele tale sociale pentru restul anului 2023, ceea ce este perfect pentru a-ți găsi adevărata chemare și prietenii. Odată ce anul 2024 va începe, vei relua perioada plutonică introspectivă, când micuța, dar puternica planetă va reintră în Vărsător.

Cel mai așteptat tranzit al deceniului. După aproape 230 de ani, Pluto se întoarce în Vărsător. Schimbări fără precedent timp de 20 de ani

Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Zeul războiului în emoționalul Rac aduce transformări majore. Cum ne influențează?

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

sursa: popsugar.co.uk

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version