Stiri

Cele mai scumpe virginitati. Cat au cerut fetele care si-au vandut virginitatea pe net

16 mai 2014,
Vizualizari: 8.538, 1 azi
problemesex.ro -intrebari ginecolog - dreamstime.com

Virginitatea este singura calitate in care lipsa de experienta este foarte apreciata. Tocmai de aceea, multe fete au vazut in virginitate sansa lor a a avea o viata mai buna si au daruit-o celui care ofera mai mult. Unele au mers pana la capat, insa altele s-au razgandit in ultima clipa. Mai exista oare vreo industrie in care cineva plateste o avere pentru lipsa de experienta?

 

Iata care sunt mai scumpe virginitati, in ordinea anului in care a avut loc „licitatia”. Vi le prezentam strict ca si curiozitate cu privire la unde s-a ajuns, nicidecum pentru a da idei altora sa procedeze la fel. Nu aceasta este modalitatea de a face rost de bani si de cele mai multe ori nici nu functioneaza.

 

 

Cathy Cobblerson

In 2004, Cathy Cobblerson, 24 de ani din Texas, a obtinut 100.000 de dolari de pe urma vanzarii la licitatie pe eBay a propriei virginitati.

 

 

Rosie Reid

rosie reid

Tot in 2004, Rosie Reid de 18 ani din Londra si-a vandut trupul unui inginer (divortat), pentru 8.400 de lire sterline. Era prima oara cand Rosie se culca cu un barbat. Insa, ea era deja implicata intr-o relatie cu o alta femeie, care a marturisit ca a asteptat la usa apartamentului in care Rosie „a fost obligata” sa-si satisfaca clientul.

 

 

Graciela Yataco

graciela yataco

Tanara de 18 ani din Peru, care era fotomodel, trebuia sa achite spitalizarea mamei sale, dar si sa aiba grija de fratele sau mai mic. Asa ca s-a decis sa-si vanda virginitatea celui care ofera mai mult. Graciela a primit in schimbul trupului sau 1.300.000 de dolari americani.

 

 

Natalie Dylan

Natalie Dylan

In 2008, Natalie Dylan de 22 de ani a primit 3.700.000 de dolari in schimbul virginitatii sale. Tanara avea nevoie de bani pentru a-si putea continua studiile.

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro

Recomandări