Ultimele

Virgina la casatorie! „Am asteptat 32 de ani sa fac sex si n-au fost artificii”

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Virgina la casatorie! „Am asteptat 32 de ani sa fac sex si n-au fost artificii”
virgina la casatorie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - woman-438434_1920

Abstinenta sexuala este propavaduita in mediile religioase, iar sexul premarital este considerat un pacat. Iata povestea pe care Elissa Anne a impartasit-o din care cu totii avem de invatat.

La varsta de 14 ani am tot auzit atat de multe lucruri despre abstinenta sexuala incat am devenit obsedata de rusinea pe care sexul premarital ar aduce-o asupra mea.

La biserica ni se spunea sexul este ceva rau, iar fetele sunt niste desfranate chiar si daca doar se gandesc la sex.

Imoralitatea sexuala era un subiect des discutat ce se suprapunea cu ceea ce vedeam in jur: preoti excomunicati pentru adulter, ceremonii in care se ardeau materiale pornografice, ritualuri de exorcizare pentru homosexuali, avorturi care sa stearga urmele unui sex premarital, abuz verbal, barfe. Toate acestea iti cam taiau pofta de sex si cresteau teama de a cadea in ispita.

In ciuda tuturor predicilor, la 20 de ani am inceput sa ma masturbez. Nimeni nu mi-a spus ca e ceva rau, insa am presupus ca este, iar vina pe care o resimteam era enorma. De fiecare data ma rugam la Dumnezeu sa-mi trimita un sot bun, ca sa nu mai pacatuiesc.

Au mai trecut 6 ani, timp in care am evoluat in aventuri amoroase, insa fara sa fac sex. Invitam barbati la mine acasa care a ma sarute, sa ma atinga, fara a merge mai departe. La 30 de ani l-am intalnit pe EL, barbatul cu care aveam sa ma marit. Si el isi jurase sa ramana virgin pana la casatorie. Problema e ca era in alta tara. Dormeam in acelasi pat cand ne vizitam, am facut sex oral, sex pe skype, ne-am masturbat reciproc, insa nu am facut sex pana in februarie 2015, cand ne-am casatorit.

Citeste si: 10 vedete care s-au vrut virgine pana la casatorie

Iar cand noaptea nuntii a sosit si am facut sex, n-a fost deloc cum m-am asteptat.

Faceam sex cu sotul meu. In sfarsit! Aveam 32 de ani si imi pierdeam virginitatea. Dar n-au fost focuri de artificii sau alte explozii. A fost ceva normal. Nimic supranatural sau spiritual asa cum ni se spunea la biserica. Am asteptat 32 de ani ca sa aflu ca dupa sex sunt exact aceeasi persoana care eram si inainte de sex. Sexul nu m-a schimbat, nu m-a „reparat”, nu m-a ruinat. Insa am fost data peste cap de aceasta regula care mi-a marcat copilaria.

Nu regret ca am hotarat sa raman virgina pana la casatorie, insa regret enorm manipularea Bisericii. Pentru a scapa de resentimente vreau sa impartasesc povestea mea tuturor. Oamenii ar trebui sa-si urmeze inima cand vine vorba despre sexualitatea lor. Iar Biserica nu ar trebui sa propavaduiasca abstinenta sexuala, ci sa vorbeasca deschis despre educatie sexuala, contraceptie, avorturi si comunitatea LGBT.

Pe Elissa Anne o puteti gasi aici.

Imagine de SplitShire de la Pixabay

Data articol: 20 ianuarie 2023